Ιν

Όπως αποκάλυψε ο Σπορ ΦΜ Πάτρας 96,3

ο άνθρωπος που βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αντώνη Ρέλλα, αυτή την στιγμή στα γραφεία του συλλόγου και εκπροσωπεί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ξένο επενδυτή, είναι ο κ. Γιώργος Γκάμαρης.

Πρόκειται για ένα παράγοντα που είχε ενεπλακεί και παλιότερα στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο μπάσκετ. Πιο συγκεκριμένα από το χώρο του ποδοσφαίρου με τις ομάδες του Πανηλειακού και Εθνικού Αστέρα, ενώ στο χώρο του μπάσκετ είχε ενασχοληθεί με την ομάδα του Αμαρουσίου.

Μάλιστα, ο κ. Γιώργος Γκάμαρης δεν θα είναι μόνος του σε αυτή την προσπάθεια. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι και ένας παράγοντας που έχει διετελέσει στην Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Στην ίδια εκπομπή αποκαλύφθηκε ότι ίσως να υπάρξει και αλλαγή στη τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς είναι γωνστό ότι ο κ. Γκάμαρης στις ομάδες που έχει διετελέσει, είχε επιλέξει προπονητή τον γνωστό μας κ. Πέτρο Δημητρίου.

*Το aigioallsports.gr, να επισημανθεί πως δεν υιοθετεί αυτές τις πληροφορίες. Πάντως ως σάιτ,  ευχόμαστε να υπάρξει αίσιο τέλος στις όποιες διαπραγματεύσεις υπάρχουν για το καλό του ιστορικού Παναιγιάλειου.

 

 

Η διάψευση του Γιώργου Γκάμαρη στο FL News

“Μακριά από την πραγματικότητα αναφέρει πως είναι οι φήμες που τον εμπλέκουν με την επόμενη ημέρα στον Πανιαγιάλειο ο Γιώργος Γκάμαρης. Με δήλωσή του στο FL News θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και σημείωσε:

«Γνωρίζω ότι όμιλος επιχειρηματιών είναι κοντά στην απόκτηση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος, αλλά δεν υπάρχει καμία δική μου διοικητική εμπλοκή. Μου ζητήθηκε να συμβάλλω μέσω της διαφημιστικής εταιρίας μου σε θέματα τεχνογνωσίας, επικοινωνίας και εύρεσης χορηγιών.

Μόνο πάνω σε αυτό τον τομέα θα προσπαθήσω να βοηθήσω οποιαδήποτε υγιή προσπάθεια με τους ανθρώπους της εταιρίας μου. Δεν υπάρχει, λοιπόν, θέμα εμπλοκής μου με την διοίκηση της ομάδας και, φυσικά, είναι αδύνατο αυτό να γίνει, αφού τα τελευταία χρόνια ο μόνιμος τόπος κατοικίας μου βρίσκεται εκτός Ελλάδας».

Για το θέμα του προπονητή και της επόμενης ημέρας που σας εμπλέκουν δημοσιεύματα;

«Ο Παναιγιάλειος έχει διοίκηση και προπονητή, αλλά και ανθρώπους για την επόμενη ημέρα. Οι μοναδικοί που μπορούν να κρίνουν για όλα τα θέματα είναι εκείνοι που θα αναλάβουν και, φυσικά, δεν έχω άποψη, ούτε γνώση για αυτά τα ζητήματα».”

Πηγή: footballleaguenews.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ