Πολλές περιπτώσεις έμπειρων ποδοσφαιριστών έχουν ακουστεί για τον Παναιγιάλειο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι «μελανόλευκοι», όπως είναι φυσικό,  όσο περνάει ο καιρός, φουλάρουν τις… μηχανές τους στα μεταγραφικά ζητήματα και μέχρι το πρώτο πενθήμερο του Ιουλίου αναμένονται (και) οι πρώτες προσθήκες στην ομάδα.

Αυτές τις ημέρες,  υπάρχουν δημοσιεύματα που έχουν δει το… φως της δημοσιότητας, για παίκτες πρωτοκλασάτους που ενδιαφέρεται ο Παναιγιάλειος.  Οι Αιγιώτες έχουν όντως μιλήσει με τον Δημήτρη Κοτσώνη και τον Μαρκ Ασίγκπα, αλλά αμφότερες πρόκειται για δύσκολες περιπτώσεις. Με τον πρώτο που έχει μείνει ελεύθερος από την Λαμία, δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι, ενώ όσον αφορά τον «έγχρωμο» αμυντικό, τίποτα δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμα, αν και αυτή η περίπτωση- με μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό-είναι αρκετά δύσκολη.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρεται ο Παναιγιάλειος. Πρόκειται για τον Ξενοφών Πάνο, ο οποίος φέτος ήταν βασικό στέλεχος του Πρωταθλητή, Απόλλων Σμύρνης. Μιλάμε, επίσης, για μία δύσκολη περίπτωση, η οποία δεν γνωρίζουμε αν θα έχει αίσιο τέλος, αλλά δείχνει τις προθέσεις των «μελανόλευκων» για κινήσεις από το πάνω… ράφι. Η Αιγιώτικη ομάδα όμως, βλέπει κι’ άλλες περιπτώσεις παικτών για να καλύψει το κενό στα δεξιά της άμυνας, με πληροφορίες να αναφέρουν ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέτος ξεχώρισε, κάνοντας μία πολύ καλή χρονιά με τα… χρώματα της ομάδας όπου και αγωνίστηκε.

Οι «μελανόλευκοι» πάντως, είναι κοντά στην απόκτηση αριστερού μπακ, ο οποίος πέρυσι ανήκε στο δυναμικό της ΠΑΕ Λάρισας(Super League), ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Βουλγαρία.

Τέλος, όσον αφορά τώρα το… μέτωπο των ανανεώσεων, ο Παναιγιάλειος συνεχίζει να έχει συγκρατημένη αισιοδοξία, τόσο για την περίπτωση του Στέλιου Κρητικού, όσο και για τον Ηλία Τσιλιγκίρη. Μάλιστα, για τον δεύτερο, η Λαμία διέψευσε τα όποια σενάρια απόκτησης του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ