Ο Παναιγιάλειος έχει ρίξει την προσοχή του στις ανανεώσεις εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Οι «μελανόλευκοι» έχουν θέσει ως προτεραιότητα την διατήρηση στο ρόστερ των βασικών ποδοσφαιριστών και μέσα σε αυτούς βρίσκονται οι Τσιλιγκίρης, Κρητικός, Μπρους και Σκαρτσίλας. Μάλιστα, ο Γκανέζος μέσο-επιθετικός, ο οποίος αξιοποίησε στο έπακρον τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Δημήτρης Σπανός,  έχει συμφωνήσει με την Αιγιώτικη ομάδα σε όλα και θα συνεχίσει να φοράει τη «μελανόλευκη» φανέλα και τη νέα χρονιά .

Όσον αφορά τώρα τους Τσιλιγκίρη και Κρητικό, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Παναιγιάλειο. Οι δύο πλευρές, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έχουν ήδη συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας τους (και) για τη νέα χρονιά, ενώ αναμένεται να  πραγματοποιηθεί ακόμα ένα ραντεβού στο οποίο και θα φανεί εάν τελικά οι εμπλεκόμενες πλευρές ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Τέλος, υπάρχει ακόμα ένας ποδοσφαιριστής, που δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα συνεχίσει στον Παναιγιάλειο και την περίοδο 2017/18. Πρόκειται για τον Βασίλη Μπούζα, ο οποίος έχει θέσει ως στόχο το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα ήθελε να δοκιμάσει σε ομάδα Α΄Εθνικής ή ακόμα και σε ομάδα του εξωτερικού, χωρίς όμως να είναι κάτι δεδομένο αυτή τη στιγμή. Πάντως, εάν δεν ευδοκιμήσει αυτό το σενάριο για τον ποδοσφαιριστή, τον πρώτο λόγο- όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες- τον έχει ο Παναιγιάλειος, ο οποίος θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ και τη νέα σεζόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ