«Σήκωσαν» μανίκια  στο Παναιγιάλειο τα 9 μέλη που ανέλαβαν  το δύσκολο έργο της αναγέννησης της ιστορικής μας ομάδας.

Θέλοντας να μην χάσουν ούτε μια ημέρα στο πλάνο που έχουν σχεδιάσει για την νέα σελίδα  στην ιστορία του Παναιγιαλείου, χθες το βράδυ στη συνάντηση που είχαν, αποφάσισαν να γίνουν 3 διαφορετικές επιτροπές, με την καθεμία ξεχωριστά να αναλαμβάνει το δικό της έργο.

Η πρώτη επιτροπή θα ασχοληθεί καθαρά με το αγωνιστικό τμήμα, πρόσληψη προπονητή, ανανεώσεις με παίκτες από το περσινό ρόστερ και τις μεταγραφές.

Η δεύτερη επιτροπή θα ασχοληθεί με τα οικονομικά του συλλόγου δηλαδή, εισιτήρια διαρκείας, χορηγίες, εγγραφή μελών και γενικά ότι έχει σχέση με τη οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

Τέλος η τρίτη επιτροπή ανέλαβε το κομμάτι της επικοινωνίας με τα ΜΜΕ και την ενημέρωση των φιλάθλων καθώς θέλουν ειδικά τη φετινή χρονιά όλοι οι Αιγιαλείς να γνωρίζουν ότι θα σχεδιάζουν και θα πραγματοποιούν στο σύλλογο.

Είναι ίσως το μεγάλο στοίχημα των ανθρώπων  αυτής της διοίκησης να φέρουν και πάλι κοντά στην ομάδα το κόσμο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το βράδυ θα υπάρξει συνάντηση με προπονητή  για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές τόσο με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές, αλλά και με παίκτες που θέλουν να έρθουν στο Παναιγιάλειο.

Τα στοιχεία του προπονητή που θα καθήση  στο πάγκο. 

Όσον αφορά πιός θα είναι ο νέος προπονητής που θα αναλάβει να επαναφέρει τη μελανόλευκη ομάδα τουλάχιστον σε πρώτη φάση στη Γ’ Εθνική, θα είναι με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, αλλά και τις “γνωριμίες” του με ποδοσφαιριστές έμπειρους και μη καθώς οι παράγοντες της ομάδας θέλουν  ουσιαστικά να “παντρέψουν” την αγωνιστική επάνοδο της ομάδας στις Εθνικές Κατηγορίες με την ανάδειξη και νέων παιδιών από τη περιοχή μας. 

Μεταγραφικός σχεδιασμός

Σίγουρα ο Παναιγιάλειος είναι το μεγαλύτερο και πιό βαρύ όνομα στα φετινά πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Μόνο η παρουσία του  έχει ανοίξει την επιθυμία πολλών παικτών έμπειρων από την Αχαΐα που έχουν αγωνιστεί και στα επαγγελματικά πρωταθλήματα να θέλουν να φορέσουν τη μελανόλευκη φανέλα, αλλά και εδώ οι άνθρωποι της διοίκησης δεν θα ξεφύγουν πέρα από τη απαγορευτική γραμμή που έχουν χαράξει.  

Οι επίσημες ανακοινώσεις

Πάντως οι οποίες κινήσεις  γίνουν,  θα ανακοινωθούν επίσημα όταν θα εκδικαστεί η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων (προσδιορίστηκε για τις 23 Ιουλίου) και πάρουν στα χέρια τους την απόφαση του διορισμού της προσωρινής διοίκησης, για να αποφευχθεί κάποια αλλαγή των μέχρι στιγμής δεδομένων (ίσως η ύπαρξη ενδιαφερομένου για την εμπλοκή του στα διοικητικά χωρίς τη λύση του πρωτοδικείου).

¨

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ