Ο Κώστας Καζναφέρης, που ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην φετινή πορεία του Παναιγιαλείου, μετρώντας 27 συμμετοχές, εδώ και αρκετό καιρό έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους «μελανόλευκους» και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Να θυμίσουμε πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Αιγιώτικη ΠΑΕ, το οποίο δεν λήγει, αλλά η διοίκηση του Παναιγιαλείου δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Ο Κώστας Καζναφέρης πάντως, βρισκόταν στα βασικά πλάνα του τεχνικού τιμ για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Πληροφορίες του aigioallsports.gr πάντως, αναφέρουν ότι ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από τον Παναιγιάλειο με σκοπό να ψαχτεί για κάτι πιο καλό, που μεταφράζεται ακόμα και σε ομάδα… Super League.

Σε αυτή την κατηγορία, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που ήταν εκ των βασικών φέτος. Και σε αυτή την περίπτωση, ο λόγος είναι ο ίδιος με του Κώστα Καζναφέρη, δηλαδή η προσπάθεια να βρει ομάδα από την Α΄Εθνική.

Για αυτό λοιπόν, αν για τους ποδοσφαιριστές δεν εξελιχθούν τα πράγματα όπως τα περιμένουν, μην αποκλείουμε το γεγονός να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα του Αιγίου. Τουλάχιστον ο ένας από τους δύο ποδοσφαιριτές…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ