Παναιγιάλειος και Νίκος Τρίγκας, όπως γνωρίζουμε, δεν θα συνεχίσουν μαζί την νέα αγωνιστική χρονιά.

Παρότι η ομάδα είχε συμπεριλάβει τον 21χρονο στα άμεσα σχέδια της, ο τελευταίος ζήτησε από τους διοικούντες να αποχωρήσει, αφού όπως ανέφερε στους διοικούντες, δεν θα μπορούσε λόγω σπουδών να ανταπεξέλθει στις φετινές του υποχρεώσεις.

Ωστόσο, οι «μελανόλευκοι» πήραν τα… μέτρα τους και έπραξαν έτσι όπως ακριβώς έπρεπε να πράξει μία ΠΑΕ. Ο Παναιγιάλειος λοιπόν, έκανε ιδιωτικό συμφωνητικό με τον ποδοσφαιριστή που θα του επιτρέπει να αγωνιστεί μόνο σε ερασιτεχνική ομάδα. Ειδάλλως, αν ο παίκτης επιλέξει να αγωνιστεί σε ομάδα Β΄ Εθνικής ή ακόμα και σε Γ΄, τότε θα ενεργοποιηθεί ρήτρα, η οποία υπάρχει στο συμφωνητικό.

Το εν λόγω συμφωνητικό, όπως λένε οι πληροφορίες, αναφέρει πως αν ο ποδοσφαιριστής παίξει την αγωνιστική  περίοδο 2017/18 σε ομάδα από τις παραπάνω κατηγορίες, τότε θα πρέπει να καταβάλει στην ομάδα το ποσό των 20.000 ευρώ, ενώ αυτό ισχύει και για την επόμενη περίοδο 2018/19. Η μόνη διαφορά για την επόμενη περίοδο  είναι το ποσό, το οποίο είναι 10.000 ευρώ.

Το συμφωνητικό μάλιστα, ισχύει για… όλες τις περιπτώσεις. Δηλαδή, ο παίκτης δεν θα μπορεί να υπογράψει τώρα, όπως ακούστηκε, σε ερασιτεχνική ομάδα και μετέπειτα σε επαγγελματική.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ