Σε λίγη ώρα κλείνει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και εκτός από τις προσθήκες ποδοσφαιριστών στο μελανόλευκο ρόστερ, υπάρχει και μια αποχώρηση. Μιλάμε για τον Γιώργο Στρέζο, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ. Αν και η μελανόλευκη διοίκηση είχε διαψεύσει τα σενάρια μεταγραφής του Στέζου στον σύλλογο της Κρήτης, σήμερα άλλαξαν τα δεδομένα. Πληροφορίες μας αναφέρουν θα μετακομίσει μεν στον ΟΦΗ, με τους μελανόλευκους ωστόσο να βάζουν ένα πολύ ικανοποιητικό ποσό στα ταμεία του αιγιώτικου συλλόγου, κρατώντας ταυτόχρονα και ποσοστό μεταπώλησης.

Πάντως η διοίκηση του Παναιγιάλειου έδειξε ότι διαθέτει γρήγορα αντανακλαστικά, αφού έκλεισε τον τερματοφύλακα, Θανάση Γκαραβέλη. Ο 24χρονος πορτιέρο ανήκει στην Ξάνθη, με την οποία οι μελανόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία για να τον αποκτήσουν δανεικό, ως το τέλος της σεζόν. Ο Γκαραβέλης τη τρέχουσα αγωνιστική σεζόν είχε 13 συμμετοχές με τον Πανθρακικό, ενώ έχει φορέσει ακόμα, τη φανέλα του Μακεδονικού και της Κοζάνης.

 

Τέλος, στο Παναιγιάλειο θα συνεχίσει και ο Γιάννης Τσότρας, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν αποκτήθηκε ως ελεύθερος ή ως δανεικός από τον Ηρακλή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ