Μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Τσιλιγκίρη, ο Παναιγιάλειος φορτσάρει για την ενίσχυσή του. Σε αυτό το πλαίσιο, σημαντικό ρόλο παίζει και η επιστροφή του Δημήτρη Σπανού από την Ρόδο, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει σεμινάριο προπονητών.

Δύο ονόματα που παίζουν δυνατά για τους Αιγιώτες είναι του Μιγκέλ Πέντρο και Πολ Ουρτάδο. Πρόκειται για δύο πολύ καλές και… δοκιμασμένες λύσεις, αφού ο πρώτος υπήρξε στην Παναχαϊκή υπό τις οδηγίες του Αιγιώτη τεχνικού, ενώ ο δεύτερος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τα «μελανόλευκα».

Φυσικά, πρόκειται για δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αν συμφωνήσουν και έρθουν στην «Μαύρη Θύελλα», αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικές προσθήκες.

Όσον αφορά τώρα την περίπτωση του Ηλία Τσιλιγκίρη, ο Παναιγιάλειος του έκανε μία πολύ καλή οικονομική πρόταση, την οποία ωστόσο απέρριψε ο 30χρονος μέσο-επιθετικός.

Πάντως, ο «μελανόλευκος» τεχνικός έχει θέσει ως στόχο την ολοκλήρωση του «παζλ» έως την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας εν όψει της νέας χρονιάς. Αυτό πρακτικά, σημαίνει πως μπαίνουμε σε μεταγραφικό… οργασμό, αφού έως τότε απομένουν 17 μέρες (24 Ιουλίου η πρώτη συγκέντρωση).

Τέλος, ο Δημήτρης Σπανός έχει ως πρώτο μέλημα να ανατρέψει τα δεδομένα στην υπόθεση του Λεωνίδα Σκαρτσίλα. Ο τεχνικός του Παναιγιαλείου θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με τον Αιγιώτη μέσο επιθετικό, να αναλύσουν τα υπάρχοντα δεδομένα και εν τέλει να βρεθεί η «χρυσή» τομή ώστε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ