Ο Παναιγιάλειος, όπως και όλες οι ομάδες της Football League, με αφορμή την εκ νέου αναβολή του πρωταθλήματος, έκλεισε φιλικό παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, με στόχο να κρατηθεί σε εγρήγορση και να μην χάσει τον ρυθμό του, εν όψει της σέντρας του … φετινού μαραθωνίου.

Το φιλικό ματς θα διεξαχθεί στο Αίγιο, το Σάββατο  22/10/2016 και ώρα 16:00, ενώ η τιμή του εισιτηρίου(γενική είσοδος) θα ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ξανά, σε φιλικό ματς, στο Μενίδι, στις αρχές του Οκτωβρίου, με τον Παναιγιάλειο να επικρατεί με 0-2.

Το δελτίο τύπου του Παναιγιάλειου:

“Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας τής ομάδας ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Football League και με δεδομένη τη νέα αναβολή της, η διοίκηση της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» προγραμματίζει τη διεξαγωγή ενός ακόμα εντός έδρας φιλικού αγώνα. Έτσι λοιπόν, το ερχόμενο Σάββατο, 22 του μηνός, η «Μαύρη Θύελλα» θα υποδεχθεί στο Αίγιο τον Αχαρναϊκό, στην άτυπη ρεβάνς τού 0-2 με το οποίο του είχε επιβληθεί αρχές Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Το παιχνίδι έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 4μ.μ. και η τιμή τού εισιτηρίου (γενική είσοδος) θα είναι 5 ευρώ.”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ