Ο Αουρέλ Ντέμο εδώ και καιρό έκανε προπόνηση με την επαγγελματική ομάδα του Παναιγιάλειου, με την κλήση του, για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, να είναι θέμα χρόνου. Εν τέλει, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε, σήμερα, επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Παναιγιάλειου. Πρόκειται για έναν ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει δώσει πολύ καλά δείγματα, με την δουλειά του, και από την ομάδα της Κ-20.

Η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου:

Λέλι, καλώς ήρθες στη «μεγάλη» ομάδα!

Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε σήμερα το πρωί ο Αουρέλ (Λέλι) Ντέμο, ο οποίος βλέπει σιγά – σιγά τα όνειρά του να γίνονται πραγματικότητα! Ο 20χρονος (γεννηθείς στις 20 Οκτωβρίου 1996) αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία τής «ΠΑΕ Παναιγιάλειος», όπου παρουσία του προέδρου Χρήστου Μυστακίδη υπέγραψε το συμβόλαιό του. Ένα συμβόλαιο που είναι αποτέλεσμα πολύχρονης και κοπιώδους δουλειάς, μέσα από την οποία ο νεαρός ποδοσφαιριστής, αφού πρώτα αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ομάδα Νέων (Κ20) του Παναιγιαλείου, έφθασε πλέον να πείσει τον προπονητή Λεωνίδα Βόκολο και τους συνεργάτες του πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της «μελανόλευκης» επαγγελματικής ομάδας.
Η διοίκηση από την πλευρά της (αν μη τι άλλο) έκανε δεκτή την εισήγηση του 46χρονου τεχνικού, με τον πρόεδρο κ. Μυστακίδη να του εύχεται καλή σταδιοδρομία, υγεία αλλά και δύναμη για την επίτευξη τόσο των προσωπικών του στόχων όσο και του συλλόγου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ