Σήμερα το βράδυ υπήρξε ραντεβού στα γραφεία του Παναιγιάλειου, μεταξύ της ομάδας και του νομικού προσώπου του Δήμου, ώστε να υπογραφεί-την άλλη εβδομάδα- η σύμβαση για το προπονητικό κέντρο στα Νικολέικα.  Μάλιστα, σε αυτή την συνάντηση ο Παναιγιάλειος ζήτησε για ένα χρόνο και το γήπεδο του Δημητρόπουλου, ώστε να το χρησιμοποιήσει αποκλειστικά ο ίδιος, μαζί με τη Κ-20, ως προπονητικό κέντρο. Φυσικά, ο Παναιγιάλειος δεν θα πάρει έτσι το εν λόγω γήπεδο, αλλά θα το μισθώσει με ενοίκιο, ενώ θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου και τη συντήρηση του.

Να σημειωθεί πως μέσα σε όλες αυτές τις διαδικασίες, ο Παναιγιάλειος κατέθεσε και τον φάκελο με τα οικονομικά στοιχεία, ο οποίος όπως λένε οι πληροφορίες είναι ολοκληρωμένος.

Εν τω μεταξύ, ο Γκανέζος μέσο-επιθετικός, ο οποίος αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Σπανού, τα έχει βρει σε όλα με τους «μελανόλευκους» για να συνεχίσει και τη νέα χρονιά και απομένει μόνο το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Τέλος, οι “μελανόλευκοι” ενημέρωσαν τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά δεν θέλουν να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά ή έχουν άλλους στόχους, να ενημερώσουν την διοίκηση μέχρι και το τέλος του μήνα, το πολύ μέχρι το πρώτο πενθήμερο του Ιουλίου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ