Ο Παναιγιάλειος γνώρισε φιλική εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟ Βάρδας με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, το πέτυχε ο Νικολόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι «μελανόλευκοι» δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τους γηπεδούχους, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, δείχνοντας ότι ο Λεωνίδας Βόκολος έχει πολύ δουλειά μπροστά του για να μπορέσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Ο Παναιγιάλειος στο σημερινό φιλικό δεν είχε συνοχή στις γραμμές του, ήταν ασύνδετος και φυσικά… ανέτοιμος. Ωστόσο, υπάρχει «ελαφρυντικό» για τους «μελανόλευκους», αφού  ουσιαστικά πολύ παίκτες αγωνίστηκαν μαζί για πρώτη φορά ενώ είχαν και πολλές απουσίες, όπως αυτές των Στρέζο, Τσάπαλο, Κατίδη, Σκαρτσίλας, Κρητικό και Τσιλιγκίρη.

Ο 46χρονος τεχνικός, στο σημερινό ματς, χρησιμοποίησε 21 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους καλές εντυπώσεις άφησε ο Μπούζας και ο Κύπριος  Κομοκίδης που αγωνίζεται ως χαφ και είναι  υπό δοκιμή.

Φυσικά, το τελευταίο που ενδιέφερε τον τεχνικό του Παναιγιάλειου ήταν το σκορ, αφού αυτά τα φιλικά πραγματοποιούνται για να δοκιμάσει ο εκάστοτε προπονητής σχήματα και παίκτες.

Για την ιστορία, το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση… ήρθε στο 67ο λεπτό του ματς, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νικολόπουλου.

 

ΠΑΟ Βάρδας: Κωνσταντινόπουλος(40΄Καπούταλης), Καρούτης(60΄Πασπαλιάρης), Αγουρίδης, Σιδέρης, Βραχνής, Πολίτης, Νικολόπουλος, Βατσής, Ντόμας, Γούρμος, Σαμπανάι.

 

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος(73΄Αθανασίου), Σανδραβέλης(46΄Ρότα), Πατινιώτης(46΄Πολυχρονιάδης), Βλάχος(60΄Κουτσοποδιώτης), Κοντοές(60΄Στίκας), Μωυσίδης(46΄Μωυσίδης), Γκοτσούλιας(60΄Μιχαλόπουλος), Μπούζας(69΄Ρέλλας), Καζβριρόπουλος(46΄Πάμπλο Πουκέτα- Ουρουγουανός, υπό δοκιμή), Μπουρλάκης(60΄Κασναφέρης), Ξόμπλιος(69΄Κομοκίδης υπό δοκιμή από κύπρο-χαφ).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ