Εδώ και λίγες ημέρες η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» έχει ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια για να φέρει την ομάδα όλο και πιο κοντά στον κόσμο της! Η αρχή έγινε με την ανανεωμένη επίσημη ιστοσελίδα τής ομάδας και η συνέχεια δόθηκε με την παρουσία τής «Μαύρης Θύελλας» σε όλα τα μεγάλα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Instagram, Twitter).

Έτσι λοιπόν, πλέον, οι φίλαθλοι της ομάδας μας, από όπου και αν βρίσκονται, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον «μελανόλευκο» σύλλογο, απολαμβάνοντας καθημερινά το πλούσιο υλικό που θα ετοιμάζουμε για αυτούς!

Μέσα από την ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελίδα αλλά και τα ΕΠΙΣΗΜΑ Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ΠΑΕ θα μπορείτε να βλέπετε φωτογραφίες από τις προπονήσεις, τα ταξίδια και τους αγώνες τής ομάδας μας, φωτογραφίες από τον κόσμο μας και τις «εκστρατείες» των φιλάθλων μας ανά την Ελλάδα, να διαβάζετε αφιερώματα στον σύλλογο και τους παίκτες μας, να ενημερώνεστε για τις υπόλοιπες ομάδες μας (Κ15, Κ17, Κ20), την κοινωνική μας δραστηριότητα αλλά και για τις δράσεις των ανθρώπων που στελεχώνουν τον Ερασιτέχνη.

Ο Παναιγιάλειός μας στο διαδίκτυο:

Site: www.panaigialeios1927.gr/

Facebook: Panaigialeios FC / ΠΑΕ Παναιγιάλειος

Instagram: panaigialeios1927.gr

Twitter: Panaigialeios FC

Πληκτρολογώντας λοιπόν στις παραπάνω διευθύνσεις θα μπορείτε πλέον όχι μόνο να βρίσκετε αλλά και να ακολουθείτε όλους τους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ λογαριασμούς μας στα social media, όπου θα σας προσφέρουμε ένα πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και ένα μοναδικό περιεχόμενο!
social-1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ