Στο «Σπίτι του Χάντμπολ» ΠΑΟΚ και Φίλιππος που προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα που οι γηπεδούχοι αγωνιστικά και λόγω παράδοσης έχουν την υπεροχή.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά είναι αήττητος στην έδρα του εδώ και 8 χρόνια απέναντι στους Βεροιώτες και μετράει 4 συνεχόμενες νίκες και συνολικά σε 9 παιχνίδια έχει 6 νίκες- 3 ισοπαλίες. Τελευταία νίκη του Φιλίππου ήταν στις 17 Δεκεμβρίου 2008 με 46-45 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι για τους «16» του Κυπέλλου που κρίθηκε στα πέναλτι.
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Θόδωρος Πετρίδης είπε: «Ερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στον Πανελλήνιο. Θα προσπαθήσουμε να αντιστρέφουμε το κλίμα. Ο Φίλιππος ψάχνει να βρει τα πατήματά του και είναι πάντα υπολογίσιμος. Πιστεύω ότι η νίκη εξαρτάται από την δική μας απόδοση, αλλά χρειάζεται προσοχή».
Από την πλευρά του ο τεχνικός του Φιλίππου Στέλιος Σεϊρεκίδης επεσήμανε: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε όποια ευκαιρία μας παρουσιαστεί. Επιθετικά χρειάζεται να βρούμε λύσεις, αν βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα, μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ