Ο ιδιοκτήτης των Φθιωτών μίλησε για τη φετινή χρονιά, τον Μπάμπη Τεννέ και τις βελτιώσεις στο γήπεδο. Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τα πλάνα της νέας σεζόν: «Με το καλό να τελειώσει η χρονιά, γιατί απομένουν τρεις αγωνιστικές. Μαθηματικά έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο, αλλά δεν έχει μπει ακόμα η σφραγίδα. Από τη στιγμή που θα σταματήσει το πρωτάθλημα, θα καθίσουμε κάτω με τον προπονητή, θα μελετήσουμε και θα καταστρώσουμε τα πλάνα. Και τώρα γίνονται κάποιες κουβέντες, αλλά είναι φιλολογικές. Δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις, αλλά δεν χρειάζεται να συμφωνούμε πάντα. Δεν έχω την εμπειρία του Τεννέ. Αυτό που έπρεπε να προσφέρουν οι παίκτες και ο Τεννές το έκαναν και η διοίκηση στήριξε όλο αυτό το οικοδόμημα. Ο Τεννές ήρθε στη Λαμία για να πάρουμε την άνοδο, ούτε για βόλτα ήρθε, ούτε για να πάρει τον μισθό. Και πέρυσι όταν είχε έρθει, στράβωσαν κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά. Ο Τεννές αν δεν έχεις πλάνο ανόδου, δεν έρχεται στην ομάδα. Είναι πολλά τα συστατικά, οργάνωση, μεταγραφές. Αν δεν τα δει αυτά, δεν αναλαμβάνει ομάδα».
Για την αξιολόγηση του ρόστερ και τις μεταγραφές: «Πρωτίστως θα μιλήσουμε με τα παιδιά που έχουν προσφέρει στην ομάδα, γιατί το πρώτο μέλημά μας είναι να αξιοποιήσουμε όσους πέρασαν από την ομάδα. Προσθήκες θα γίνουν. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε όλη την ομάδα. Εχει δουλειά ακόμα, έχει οργάνωση. Είναι μια άλλη κατηγορία, έχει υποδομές, Κ20, Κ17. Κάθε Κυριακή θα παίζουν τρεις ομάδες».
Για το αν δεν είναι έτοιμο το ΔΑΚ Λαμίας, θα παίξει η ομάδα στο ΟΑΚΑ: «Εμείς αυτό δεν θα το θέλαμε με τίποτα. Εάν χρειαστεί, πρέπει να βρούμε μια λύση για να παίξει η ομάδα 1-2 αγωνιστικές. Έχουμε κοιτάξει τη λύση του Ολυμπιακού Σταδίου και κάποιες άλλες περιπτώσεις. Αυτό που κοιτάμε είναι να έχουμε ένα γήπεδο αδειοδοτημένο στα χαρτιά μας, για να το καταθέσουμε στα χαρτιά μας ως το τέλος Ιουνίου. Δηλώνουμε δύο γήπεδα, το ένα πρέπει να είναι με προδιαγραφές Super League. Σήμερα είχα συνάντηση με τον διοικητή του ΟΑΚΑ, από εκεί επιστρέφω».
Στη συνέχεια πρόσθεσε για την ενασχόληση του με την ομάδα και τις φήμες για την πολιτική: «Αυτά τα 5 χρόνια αν δεν είχα τη Λαμία, θα είχα την εταιρία μου διπλάσια από ότι είναι. Το πόσο έχω ξοδέψει σε χρόνο για αυτή την ομάδα, δεν θα το πιστεύετε. Έχω κάνει προσωπική υπέρβαση. Γιατί αν δεν τα είχα κάνει αυτά, δεν θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα. Δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο το προσωπικό μας όφελος και να βολέψουμε την πάρτη μας, και δεν εννοώ τον κόσμο, αλλά άλλους που μας ζητούσαν διαφημίσεις κι έλεγαν ότι φτώχυνε ο Παπαϊωάννου. Εγώ από όπου κι αν δούλεψα, πρόσφερα στον τόπο. Είναι και κάποιοι που θέλουν μόνο να κονομάνε από την περιοχή, εγώ θέλω να προσφέρω. Εμείς οι επιχειρηματίες, κάτι περισσεύει να βάλουμε στην τσέπη, αλλά να χαλάμε κάποιοι.
Εγώ δεν πάω για δήμαρχος, ούτε για βουλευτής. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Εχω την εταιρία μου, την ομάδα μου, πρέπει να δώσω χρόνο στην οικογένειά μου. Βουλευτής δεν είναι στα σχέδιά μου να γίνω. Μια φορά έκανα στην περιφέρεια, δεν είχα τον χρόνο να προσφέρω, δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα και αποχώρησα».
Για τα έργα στο γήπεδο: «Μιλάω με τον δήμαρχο, έχει γνώση, θέλει να ενημερώνεται. Πρέπει να τον στηρίξουν οι τεχνικές υπηρεσίες. Η εταιρεία είναι άγνωστη, αλλά μπορεί να είναι καλή. Προχωράμε τα έργα στην κερκίδα και θα είναι με προδιαγραφές Super League. Αν είναι η κερκίδα 5.500 ή 6.500 θέσεων, δεν το ξέρω. Ο δήμαρχος Λαμιέων είπε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να γίνει το γήπεδο με προδιαγραφές Super League. Χρειάζονται βελτιώσεις σε τουαλέτες, αποδυτήρια».
Για τον κόσμο της Λαμίας: «Οι φίλαθλοι έχουν δείξει μια καλή συμπεριφορά, αλλά τώρα που έχουμε καλή πορεία. Επειδή η ομάδα θα ανέβει κατηγορία, θα έρθουν και τα άσχημα αποτελέσματα. Κι εκεί θα πρέπει να φανούμε. Πρέπει να δεχόμαστε και την ήττα, γιατί αλλιώς δεν έχει αξία η νίκη. Φέτος η άνοδος που παίρνει η Λαμία είναι πολύ πιο δυνατή, από άλλες χρονιές, γιατί περάσαμε μπροστά από Άρη και ΟΦΗ και πολλοί δεν έχουν καταλάβει ότι το κάναμε με την αξία και τη λεβεντιά μας. Γιατί εμάς την πρώτη χρονιά, που δεν είχα κι εγώ την πείρα, η Λαμία πήγαινε πρώτη, αλλά κάποια στιγμή δύο παιχνίδια σικέ (με Καλαμαριά και Αγροτικό), μας έφεραν σε κόντρα με τον προπονητή. Τότε είχα κάνει κάτι δηλώσεις ότι «φεύγω».
Κάτι στο ποδόσφαιρο έχει αλλάξει εδώ κι έναν χρόνο, γιατί τις προηγούμενες χρονιές ξέραμε ποιοι θα βγουν από την αρχή. Το καλοκαίρι πολλοί μου είπαν να μην πετάω τα λεφτά μου. Είχα την πίστη και την εμπειρία μου, αλλά δεν ήμουν για τίποτα σίγουρος και ποντάρισα άλλη μια φορά. Ευτυχώς που κάτι πάει να αλλάξει στο ποδόσφαιρο, γιατί έχει γίνει μια προσπάθεια και από την Πολιτεία. Αν αλλάξει και καλύτερο ποδόσφαιρο θα έχουμε και περισσότερα έσοδα θα έχουν οι ομάδες, θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Η Λαμία δεν μπορεί να είναι σαν τις μεγάλες ομάδες, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ, αλλά μπορεί να είναι μια δυνατή επαρχιακή ομάδα και αυτό θέλει την προσπάθεια όλων μας. Ο ποδοσφαιριστής όταν παίζει σε γεμάτο γήπεδο αισθάνεται μια πίεση. Με 200 φιλάθλους στην εξέδρα κρυώνει κι αυτός».
Για μεταγραφές: «Τα ονόματα δεν κάνουν τις ομάδες, το φάγαμε αυτό το γλυκό. Το έφαγε και ο Άρης φέτος και το πλήρωσε. Η ομάδα θέλει έμπειρους ποδοσφαιριστές και εργάτες».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ