Βέβαιος για τον προβιβασμό της Λαμίας εμφανίστηκε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Φθιώτιδας ξεχώρισε επίσης τον Απόλλωνα και τον Άρη, ενώ δεν… ξέγραψε και τον ΟΦΗ, ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία στο ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι δεν ανησυχεί για τιμωρία της Λαμίας για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:

«Δεν έχει να κάνει με την θέση της Λαμίας αλλά την θέση του ΚΑΠ. Εκεί αναφέρει ότι έχει έξι ξένους που μπορούν να παίξουν στις εθνικές ομάδες ή ο ποδοσφαιριστής να έχει ελληνική ιθαγένεια , ταυτότητα και διαβατήριο. Εμείς τι να πούμε άλλο, δεν υπάρχει κάτι να αποδείξουμε.

Όσο για την Καλαμαριά που τιμωρήθηκε για κάτι αντίστοιχο, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχουν άλλον ΚΑΠ. Εκεί ο ΚΑΠ λέει ότι η ομάδα μπορεί να έχει επτά Έλληνες που να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική ομάδα, δεν λέει για ελληνική ιθαγένεια . Άλλος ΚΑΠ ο ένας, άλλος ΚΑΠ ο άλλος».

Αναφορικά με το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής: «Είναι 2-3 που αγωνίζονται για τις πρώτες θέσεις. Εμείς ,ο Απόλλων και ο Άρης. Και ο ΟΦΗ δεν τα έχει παρατήσει αλλά ξέρετε το ποδόσφαιρο κρύβει εκπλήξεις , αλλά είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα και έχει ακόμα δρόμο.

Ο Αγροτικός Αστέρας είναι μια ομάδα αθόρυβη, συγκροτημένη και θεωρώ ότι είναι η έκπληξη της χρονιάς».

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι δυνατή ομάδα, δεν αμφισβητεί κανένας ούτε το ρόστερ ούτε την δυναμικότητα. Το να πω εγώ για τον Άρη… Έχει πολύ δυνατό έμψυχο δυναμικό και θεωρώ ότι με προσπάθεια και με δουλειά θα βρει τον δρόμο του».

Για την νίκη κόντρα στον Άρη και τα πέναλτι που δεν δόθηκαν στους «κίτρινους»: «Άμα κέρδιζε ο Άρης δεν θα μιλούσε κανένας, άμα έμπαινε το πέναλτι στο τέλος. Για του Βασιλόγιαννη το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο γιατί δεν μιλάει κανένας;

Και κατέληξε: «Ό,τι και να γίνει πάντως η Λαμία θα είναι μια από τις ομάδες που θα ανέβουν στην Σούπερ Λίγκα. Πιστεύω στην ομάδα αυτήν και όσο συνεχίζει να παίζει μέχρι σήμερα , δεν φοβάμαι τίποτα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ