Παρελθόν από τον Παναιγιάλειο αποτελεί ο Γιώργος Κατίδης(14 συμμετοχές), ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Φιλανδικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα της Γιάρο. Μάλιστα, ο 24χρονος πρώην πλέον «μελανόλευκος» ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε σήμερα τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του, με την ευχή να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. Αντίθετα, όσον αφορά τους Δημήτρη Βουτσιώτη, Αρμάντο Γκούφα, Νίκο Τρίγκα και Μίλτο Δινοβίτση, θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, αφού μέχρι την Παρασκευή θα έχουν εκδοθεί τα δελτία τους.

Επίσης, πληροφορίες του aigioallsports.gr αναφέρουν, ότι από τις περιπτώσεις των Κοντοχρήστου, Παναγιώτου και Μακρίδη που έχουν …ακουστεί για τον Αιγιώτικο σύλλογο, ο Παναιγιάλειος θα κινηθεί σίγουρα για έναν από αυτούς, με την  περισσότερη ανάγκη πάντως αυτή την στιγμή να παρουσιάζει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Τέλος, όσον αφορά δημοσιεύματα που αφορούν την αποχώρηση του Παναγιώτη Ξόμπλιου από τους «μελανόλευκους», οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα, αφού το τεχνικό τιμ της ομάδας είναι απόλυτα ικανοποιημένο από τη μέχρι τώρα παρουσία του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ