Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ρόστερ και των νέων εμφανίσεων της ομάδας του Παναιγιαλείου το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου «Τέλης».

Την ομάδα των μελανόλευκων φέτος ντύνει η εταιρία LEGEA, με τις εμφανίσεις να είναι τρεις: Η κλασσική ριγέ ασπρόμαυρη, η ολόλευκη και η τρίτη φανέλα που έχει το μπλε χρώμα με άσπρο σχέδιο. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν στον κόσμο οι ομάδες της Κ15, Κ17 και Κ20, ενώ τελευταία εμφανίστηκε η επαγγελματική ομάδα με όλα τα νέα της αποκτήματα. Ακολούθως το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μυστακίδης, που ζήτησε τη στήριξη στη νέα προσπάθεια που γίνεται.

Το παρών έδωσαν και οι παλαίμαχοι παίκτες, ενώ στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Στράτος Βαρδάκης, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της “Αιγιαλέων Πόλις” κ. Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, ο πρώην υφυπουργός κ. Κώστας Σπηλιόπουλος και ο πρόεδρος της ΠΕΣ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιγιάλειος κ. Θανάσης Σωτηρόπουλος.

Τέλος, το μέλος της διοίκησης κ. Γούσας, παρουσίασε σε ένα πεντάλεπτο βίντεο ένα νέο πρότζεκτ με τίτλο “Discover Aigialeia”. Πρόκειται για μια προσπάθεια με σκοπό την προβολή της Αιγιάλειας και την τουριστική της ανάπτυξη. Μάλιστα το logo της εν λόγω προσπάθειας θα εμφανίζεται και ως βασικός χορηγός της φανέλας της ομάδας.

Μιχάλης Ραμπαβίλας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ