“Πασχαλιάτικο” δώρο θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου και το τεχνικό τιμ από τον Αιγύτιο, κ.  Χαμπτούν, εάν καταφέρουν να κάνουν δύο διαδοχικές νίκες με Εργοτέλη (εκτός) και Παναχαϊκή (εντός).

Πιο συγκερκιμένα, ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας που αναμένεται στο Αίγιο την Μεγάλη Τρίτη, συνομίλησε με ανθρώπους της διοίκησης  του Παναιγιαλείου και τους μετέφερε πως εάν η “μελανόλευκη” ομάδα καταφέρει να νικήσει τον Εργοτέλη και την Παναχαϊκή, τότε θα δοθεί πριμ 30.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ.

Πρόκειται σαφώς για μία…ένεση ψυχολογίας προς τους “μελανόλευκους” ποδοσφαιριστές, πριν μάλιστα από δύο κρίσιμα παιχνίδια, αφού βλέπουν πλέον τον Αιγύπτιο επιχειρηματία να δηλώνει παρών με το… καλημέρα. Το σίγουρο είναι πως από μόνη της αυτή η κίνηση δίνει το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές να ατενίζουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Τέλος, η διοίκηση της ομάδας θα τυπώσει περισσότερα εισιτήρια  για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, λόγω αυξημένης ζήτησης από πλευράς των φιλάθλων του Αιγίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ