Μια ακόμη ήττα ( η 7η σε σύνολο 9 αγώνων) σε φιλικό παιχνίδι γνώρισε πριν λίγη ώρα ο Παναιγιάλειος στη Σπάρτη με 1-0.  Σε μια αναμέτρηση που οι μελανόλευκοι έχασαν πολλές ευκαιρίες να σκοράροουν, μπροστά από την εστία των γηπεδούχων, έχοντας και δοκάρι με τον Αρναρέλλη στο 32ο λεπτό, δέχθηκαν το γκόλ στη μοναδική φάση ου δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο 18ο λεπτό με τον Ράνο που έκρινε την φιλική αναμέτρηση με κεφαλιά.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά πήρε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης δημιουργόντας πολλές ευκαιρίες, χωρίς όμως καμμία απο αυτές να καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας της Σπάρτης.

Ασφαλώς οι ήττες θα προβληματίζουν έντονα όλους στον Παναιγιάλειο ( διοίκηση, τεχνική ηγεσία) αλλά και τους φιλάθλους.

Ο Νίκος Κουρμπανάς θα πρέπει τώρα να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα καθώς μην ξεχνάμε. την επόμενη εβδομάδα (19, 20, 21) Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί τον Άρη στο Αίγιο στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου Ελλάδος.

Σπάρτη: Γιακουμής, Γραικός, Παναγιώτου, Σάββα, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τσιμόvτζι, Μπέλης, Ράνος, Μπαρέττας, Γουόρντεν.

Παναιγιάλειος: Πολίτης, Τζερκέζος, Παπαχρήστος, Σμίλτος, Στίκας, Μπρούς, Γαβριηλίδης, Σταματής, Γεωργακόπουλος, Αρναρέλλης, Σκαρτσίλας.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν: Ρέλλας, Γκούμας, Γκούφας, Κριστέτο, Κάναλς, Ιντζίδης, Κασναφέρης, Κοντοχρήστος.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ