Ο Παναιγιάλειος περνά στην επόμενη μέρα με νέο διοικητικό σχήμα, στο οποίο βασικό πρόσωπο θα είναι ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος. Η λύση για τα προβλήματα που έχει τους τελευταίους μήνες ο Παναιγιάλειος βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και απομένουν οι υπογραφές, ώστε να προχωρήσει μία νέα διοίκηση.


Ο επιχειρηματίας Νίκος Χριστοδουλόπουλος που έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλούς τομείς στην περιοχή του Αιγίου θα αποτελέσει, σύμφωνα με πληροφορίες του fl news.gr, το συνδετικό κρίκο, ώστε να συγκεντρωθούν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο που έχει μπει.


Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα το θέμα της μεταβίβασης τν μετοχών και να ανακοινωθεί το σχήμα με το οποίο θα “τρέξει” η ΠΑΕ. Εκτός από τον Νίκο Χριστοδουλόπουλο, θα υπάρχει βοήθεια και από επιχειρηματία από την Αίγυπτο, αλλά και τοπικούς παράγοντες που μπορούν να συμβάλουν στην λύση των προβλημάτων.


Από τα έμπειρα διοικητικά στελέχη που θα έχουν ενεργό ρόλο στη νέα εποχή για τον Παναιγιάλειο θα είναι και ο Δήμος Κασκαντίρης, αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Πηγή: footballleaguenews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ