Πεπεισμένος πως η νέα σεζόν θα βρει τον Αγροτικό Αστέρα στη Γ’ Εθνική είναι ο Χρόνης Αρετάκης,υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει για ποιους λόγους αποχώρησε από τον Αγροτικό Αστέρα ο Ηλίας Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά:
Αναφορικά με τα όσα έγιναν με τον Θεοδωρίδη: «Υπήρχαν διαφορετικές απόψεις για κάποια πράγματα, αλλά όποιος νομίζει ότι έφυγε για αυτό ο κ.Θεοδωρίδης είναι αφελής. Ο κ.Θεοδωρίδης αποφάσισε να φύγει για τους δικούς του λόγους, που δεν ξέρω ποιοι είναι. Ένας άνθρωπος, πάντως, που έχει κάνει τόσες επενδύσεις δεν μπορεί να έφυγε για 1.931 ευρώ! Αυτά είναι δικαιολογίες και δεν τα πιστεύει κανένας νοήμων άνθρωπος. Ο Α.Σ. δεν έχει ανάγκη κανέναν, ήταν και είναι υγιέστατος ».
Για το χρέος της ΠΑΕ προς τον Α.Σ.: «Δεν υπάρχει χρέος, υπάρχει μια ετήσια οφειλή που δίνουν όλες οι ΠΑΕ στα ερασιτεχνικά σωματεία. Αυτό το ποσό είναι κοντά στα 5.000 ευρώ και πάει ανάλογα με την κάθε χρονιά, με τα εισιτήρια και τις διαφημίσεις».
Για τις οφειλές προς τους προπονητές: «Ο σύλλογος φέτος έκανε δυο καινούργια τμήματα και αυτό είχε ως συνέπεια να πιεστούν τα οικονομικά του Α.Σ. και να έχουμε κάποια οφειλόμενα».
Για την κατηγορία που θα παίξει ο Αγροτικός Αστέρας: «Θα παίξει στην Γ’ Εθνική. Αν είχαν πουληθεί οι μετοχές ή δίνονταν με οποιονδήποτε τρόπο, το επόμενο σχήμα θα την έτρεχε στην Β’ Εθνική. Από την στιγμή που δεν έγινε αυτό, η ΠΑΕ τελεί υπό εκκαθάριση και κινούνται οι διαδικασίες για να παίξει στην Γ’ Εθνική».
Για την περίπτωση επιστροφής του Θεοδωρίδη: «Όσο περνάνε οι μέρες μου φαίνεται όλο και πιο μακρινό αυτό το σενάριο».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ