Ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με αφορμή το πέναλτι που έκανε ο Παπαδόπουλος.

Δεν κρύβεται στον Παναιγιάλειο η έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Τάκου Παπαδόπουλου. Ο έμπειρος αμυντικός μετά το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε κόντρα στη Λαμία είναι τελειωμένος όπως αποκάλυψε το a-sports.gr και ο Αντώνης Ρέλλας ουσιαστικά το επιβεβαίωσε.

Ο πρόεδρος των «μελανόλευκων» δήλωσε στο «Yellowradio 92.8» πως δεν υπάρχει περίπτωση να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ενώ δεν θέλησε να πάρει θέση για τα σφυρίγματα στο ματς της Κυριακής (9/4).

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Λαμία ανέφερε: «Πάντα προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος και αντικειμενικός. Όσον αφορά το κομμάτι της διαιτησίας δεν θέλω να πάρω καμία θέση, υπάρχουν αρμόδιοι για να κρίνουν. Και για ευνόητους λόγους δεν θέλω να πάρω καμία θέση, μετά από αυτό που έκανε ο ποδοσφαιριστής μας δεν μπορώ να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα.

Τώρα δεν θα μπω σε καμία λογική για το αν έδωσε την επανάληψη, δεν θέλω να μπω σε μια αντιπαράθεση. Αντιλαμβάνομαι ότι έχει πάρει διαστάσεις το θέμα μεταξύ της Λαμίας και του Άρη. Το λέω ευθαρσώς ότι είμαι σε μειονεκτική θέση να μιλήσω για την διαιτησία από την στιγμή που ο παίκτης μου υπέπεσε στο ίδιο λάθος».

Για όσα είπε ο προπονητής της ομάδας του Παναιγιαλείου για τον παίκτη που υπέπεσε στην παράβαση του πέναλτι: «Δεν θέλω να πάρω καμία θέση, στηρίζω τις απόψεις του προπονητή μας. Μέσα στην μεγάλη οικογένειά μας θα λύσουμε όποια προβλήματα υπάρχουν, εγώ μένω στις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής μας. Ο Παναιγιάλειος έχει μια μεγάλη ιστορία και κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία του».

Για το αν θα υπάρξει θύρα για να φιλοξενηθούν οι φίλοι του Άρη: «Υπάρχει ειδική θύρα που έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει γύρω στους 700 φιλάθλους. Από εκεί και πέρα είναι και θέμα τις πολιτείας. Αν βέβαια η πολιτεία αποφασίσει για μη οργανωμένες προσελεύσεις είμαστε υποχρεωμένοι να το ακολουθήσουμε. Μεμονωμένα πάντως υπάρχει η θύρα 2 με εισιτήρια που κοστολογούνται στα 10 ευρώ ανεξαρτήτως του αντιπάλου και της ιστορίας του».

Για την άνοδο από τη Β’ Εθνική στη Σούπερ Λίγκα: «Το συμβούλιο της Τετάρτης είναι ένα συμβούλιο που μιλήσαμε για την αναδιάρθρωση που θα ισχύσει από την επόμενη σεζόν Γνωρίζουμε ότι παλαιότερα οι ομάδες που ανέβαιναν ήταν τρεις, πλέον είναι δυο. Φέτος εκτιμώ ότι θα ανέβουν δυο ομάδες, από το 2018-2019 θεωρώ δύσκολο να κλειδώσουν 3 θέσεις. Εφικτό βλέπω να ανεβαίνουν δυο ομάδες απευθείας».

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής: «Είναι ένα καλό πρωτάθλημα, έχουν γίνει καλοί αγώνες, πάντα πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο, αλλά επειδή η Β’ Εθνική είναι ο προθάλαμος της Super League για τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές οφείλουμε να δώσουμε πολύ μεγάλη βάση ώστε να αναβαθμίσουμε αυτό το πρωτάθλημα και όσες παραφυάδες υπάρχουν να εξαφανιστούν».

Για την μάχη της ανόδου: «Προσωπική μου άποψη είναι ότι πιο σταθερή ομάδα μέχρι σήμερα είναι ο Απόλλων και βρίσκεται δίπλα στην κορυφή, οι άλλες δυο ομάδες θα παλέψουν επί ίσοις όροις».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι τιμή για εμάς το ότι θα υποδεχτούμε τον Άρη και θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά».

Πηγή:a-sports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ