Η μεγάλη… ώρα για το Σεριφάτο αλλά και ολόκληρη την Αιγιάλεια έφτασε.  Οι «μελανόλευκοι» αύριο στις 18:00, κοντράρονται με την Δράμα΄86, για τον αγώνα μπαράζ ο οποίος θα… βρει το νικητή να αγωνίζεται στα «σαλόνια» της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «Αιγιώτες» αναχώρησαν σήμερα το πρωί για την Κατερίνη, όπου θα διεξαχθεί και ο… Τελικός ενώ σήμερα αναμένεται να κάνουν και προπόνηση στο γήπεδο, ΔΑΚ Κατερίνης, στον οποίο θα πραγματοποιηθεί και η αναμέτρηση. Το αυριανό παιχνίδι, που ελπίζουμε να βγάλει νικητή την Αιγιώτικη ομάδα, είναι προγραμματισμένο για τις 18:00.

Στα αγωνιστικά, το Σεριφάτο είναι έτοιμο τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά για τον αυριανό αγώνα, κάτι μάλιστα που δείχνουν και τα αποτελέσματα από τα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει όλο αυτό το διάστημα. Φυσικά, αύριο θα είναι ένα διαφορετικό ματς αφού μιλάμε για παιχνίδι… «ο θάνατος σου… η ζωή μου». Ωστόσο η αισιοδοξία είναι διάχυτη στο «μελανόλευκο στρατόπεδο» και άπαντες δηλώνουν έτοιμοι για την μεγάλη… πρόκληση, που δεν είναι άλλη από την άνοδο στην Α1.

Μιλάμε λοιπόν, για ένα παιχνίδι… ραντεβού με την ιστορία.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δίπλα στην ομάδα θα… βρίσκεται (όλο το Αίγιο “περιμένει” την άνοδο) μια πόλη ολόκληρη ενώ δεν θα είναι και λίγοι αυτοί που αναμένονται να δώσουν το παρών αύριο στο ΔΑΚ Κατερίνης για να συμπαρασταθούν από κοντά στην ομάδα του Αιγίου.

Τέλος, για να επισημάνουμε την σημασία της αυριανής αναμέτρησης να πούμε απλά ότι τελευταία ομάδα που είχε αγωνισθεί σε πρώτη κατηγορία, σε όλα τα αθλήματα, είναι ο Παναιγιάλειος από την περίοδο   1965-66. Δηλαδή μιλάμε για μια επιτυχία που αν πραγματοποιηθεί, θα γίνει μετά από μισό αιώνα (50 χρόνια).

Η συντακτική ομάδα του “Aigio all Sports” εύχεται καλή επιτυχία στο Σεριφάτο και να επιστρέψει στην πόλη μας με την πολυπόθητη άνοδο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ