Την τελευταία του προπόνηση για την φετινή σεζόν, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 31/5, δημοσιοποίησε το Σεριφάτο μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Τούρκια όπως είναι λογικό, έδωσε το ελεύθερο στους παίκτες να αποφασίσουν τι θα γίνει στην τελευταία προπόνηση και αυτοί ομόφωνα αποφάσισαν ότι θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ο προπονητής και η διοίκηση δεν τους χάλασαν το χατίρι και οι παίκτες “κοντραρίστηκαν” στο ποδόσφαιρο σάλας.
Ο κ. Τούρκια με το πέρας αυτής, μάζεψε τους παίκτες στο κέντρο του γηπέδου για να τους συγχαρεί για την συνεργασία τους και να τους ευχηθεί “Καλό καλοκαίρι”. Αμέσως μετά, τον λόγο πήραν ένας – ένας τα μέλη της διοίκησης και οι παίκτες. Τελευταίος , μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κωστής Παπασταύρου, ο οποίος συνεχάρη τους παίκτες για την φετινή τους πορεία , δήλωσε περήφανος που είναι στο τιμόνι της ομάδας, ενώ είπε ότι θα προσπαθήσει να είναι για αρκετά χρόνια ακόμα στην ομάδα. Τέλος, όσον αφορά την νέα σεζόν ο κ. Παπασταύρου ανέφερε ότι θα προσπαθήσει να κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας, τον οποίο και θα ανανεώσει με όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες . Μάλιστα, ο ισχυρός άντρας της Αιγιώτικης ομάδας είπε πως θα φέρει αθλητές, πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή , οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα εν όψει της νέας δύσκολης αγωνιστικής σεζόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ