Το Σεριφάτο φημίζεται για το οικογενειακό του κλίμα, από το οποίο προέρχονται και οι πολλές επιτυχίες του σωματείου. Σε αυτό λοιπόν το κλίμα, ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Κωστής Παπασταύρου, πόσταρε στο  facebook μια φωτογραφία με το… τελευταίο γεύμα για το έτος που έφυγε, το 2016. Το «παρών» από τους αθλητές του συλλόγου έδωσαν οι Δημήτρης Στούμπης ,Νικόλας Νομικός ,Φίλιππος Φάμπατς ,Βασίλης Κολοκυθάς και Γιάννης Τσεύλικος, ενώ από την διοίκηση το «παρών» έδωσε ο κ. Γιώργος Παπανικολάου με την σύζυγο του. Φυσικά, μαζί τους ήταν και ο προπονητής της ομάδας, ο κ. Γιώργος Τούρκια, καθώς και ο φροντιστής κ. Γιώργος Παπανικολόπουλος.

Σε αυτό το γεύμα, όπως είναι φυσικό, συζητήθηκαν πολλά από τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα, καθώς και το αγωνιστικό κομμάτι. Μάλιστα, ο κ. Παπασταύρου πόσταρε στο facebook, δίνοντας το στίγμα του και για τη νέα χρονιά : «Τελευταίο γεύμα του 2016. Πάλι μαζί το 2017, δηλαδή σε “ένα χρόνο”…!! Λίγοι, αλλά το “πιστεύουμε”…!!! Και του χρόνου και πάλι μαζί…».

Μην ξεχνάμε πως αγωνιστικά για το Σεριφάτο έρχονται σημαντικά παιχνίδια, αρχής γενομένης το εκτός έδρας ματς με την Πυλαία, που θα δείξουν κατά πόσο η Αιγιώτικη ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τον φετινό στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή της στην Handball Premier1.

Πιο αναλυτικά, κατά σειρά, το Σεριφάτο  φιλοξενείται από την Πυλαία, υποδέχεται τον Φοίβο Συκεών, πάει εκτός έδρας στην ΑΕΚ,  μετά φιλοξενεί τον ουραγό Άρη Νικαίας, ενώ μετά ταξιδεύει στην Έδεσσα για να παίξει με τον τοπικό Αερωπό. Δηλαδή πέντε ματς, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι με ομάδες-διεκδικητές του ίδιου στόχου, με τους Αιγιώτες. Όπως καταλαβαίνει κανείς μιλάμε για μια σειρά αγώνων που θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια της «μελανόλευκης» ομάδας στα … σαλόνια της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως η ομάδα του Αιγίου έχει μόνο αυτά τα ματς. Έτσι κι’ αλλιώς έχει δείξει και στο πρόσφατο παρελθόν πως διαθέτει την ποιότητα, ενώ έχει και την θέληση για να πετύχει κι’ άλλα πράγματα, ακόμα πιο μεγάλα.

Οπότε, με την σειρά του και ο φίλαθλος κόσμος του Αιγίου πρέπει να είναι έτοιμος για να δηλώσει παρών σε αυτές τις δύσκολες αναμετρήσεις της Αιγιώτικης ομάδας, βοηθώντας την να πετύχει και να εκπληρώσει τον στόχο της, που θα κάνει όλη την φίλαθλη Αιγιάλεια ακόμα μια φορά περήφανη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ