Η φετινή αγωνιστική σεζόν για το Σεριφάτο έχει φτάσει στο τέλος της εδώ και ένα μήνα, αλλά στην ομάδα ήδη έχουν αρχίσει να ”ψάχνονται” εν’ όψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα υπήρχε συνάντηση της διοίκησης , με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά για τον τελικό ατομικό απολογισμό.

Γνωστές διαδρομές για το Σεριφάτο τη νέα χρονιά

Στα αγωνιστικά, η ομάδα της Πυλαίας και του Άρη Νίκαιας ήταν οι ομάδες που υποβιβάστηκαν στην Α2 εθνική κατηγορία.  Ωστόσο οι διαδρομές για το Σεριφάτο δεν θα αλλάξουν αφού την θέση του πήραν οι ΧΑΝΘ και το Καματερό από τις ίδιες πόλεις. Αναλυτικά οι Αιγιώτες του χρόνου θα ταξιδέψουν 5 φορές στην Αθήνα , 1 φορά στο Άργος , 3 φορές στην Θεσσαλονίκη και άλλες 2 σε πόλεις γύρω από αυτήν.

Ελεύθερη είσοδος από τη νέα σεζόν (;)

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι του Σεριφάτου φαίνεται να έχουν στο μυαλό τους και το θέμα της εισόδου στο γήπεδο για τη νέα χρονιά. Να υπενθυμίσουμε ότι στην παρθενική σεζόν του Σεριφάτου στην μεγάλη κατηγορία οι τιμές των εισιτηρίων ήταν 5€ για τους Άνδρες και τα παιδιά άνω των 15 ετών και 3€ για τις γυναίκες, τους πολύτεκνους, τους ηλικιωμένους και τους άνεργους. Πιο συγκεκριμένα, στο προσκήνιο φαίνεται να έχει έρθει θέμα ενδεχόμενης κατάργησης του εισιτηρίου στην είσοδο του γηπέδου, ώστε να έρθει του χρόνου ο φίλαθλος κόσμος στο γήπεδο ακόμα πιο μαζικά, με απώτερο πάντα σκοπό του Πρόεδρου και της διοίκησης να είναι η… γιγάντωση του fan club της ομάδας. Κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την διοίκηση του σωματείου, αφού πρώτα πρέπει να … ζυγιστούν όλοι οι παράμετροι.

Θέλει να πραγματοποιήσει αγωνιστικά… άλματα

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κωστής Παπασταύρου με καθαρό μυαλό και με προσεγμένες κινήσεις έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής σεζόν 2017/18, που θα βρεί την ομάδα στα … σαλόνια του ελληνικού Χάντμπολ. Μάλιστα ο ίδιος δηλώνει ότι θα προσπαθήσει να βρει και να “αρπάξει” τους κατάλληλους παίκτες έτσι ώστε του χρόνου να “ματώσει” το παρκέ για να αναδειχθεί η πόλη του Αιγίου.

Τα σενάρια που βγαίνουν προς τα έξω, από ανεπίσημες πηγές, φέρνουν έμπειρους παίκτες στο προσκήνιο για την Αιγιώτικη ομάδα, ενώ μάλιστα αναφέρουν και συζητήσεις με παίκτες από ομάδες που φέτος τερμάτισαν στην πρώτη τετράδα.  Ιδιαίτερη ενίσχυση πάντως, φαίνεται να υπάρξει στις θέσεις εξτρέμ και στην θέση του τερματοφύλακα.

Για οτιδήποτε νεότερο, το aigioallsports.gr θα σας ενημερώσει.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ