Το Σεριφάτο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Φίλιππου Βέροιας με 31-26.  Μπορεί το παιχνίδι να ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και για τις δύο ομάδες, αλλά οι «σερίφηδες» ήθελαν να κλείσουν με νίκη μπροστά στο κοινό τους και το κατάφεραν απέναντι μάλιστα σε μία ιστορική ομάδα. Οι «μελανόλευκοι» ήταν από την αρχή καλύτεροι, με αποτέλεσμα να έχουν το προβάδισμα στο σκορ. Μάλιστα, οι αιγιώτες κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπέροχη τους σε διαφορά τεσσάρων τερμάτων (12-8), στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Σε εκείνο το σημείο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν , δείχνοντας κιόλας ότι διαθέτουν… βαριά φανέλα. Ωστόσο, το Σεριφάτο “αφυπνίστηκε” και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενο με 16-13.
Στην επανάληψη, οι «μελανόλευκοι» συνέχισαν στο ίδιο καλό τέμπο, διατηρώντας το υπέρ τους προβάδισμα. Ωστόσο, ο Φίλιππος Βέροιας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με αντεπίθεση κατάφερε να μπει στο ματς και να μειώσει και πάλι στα δύο γκολ(26-24). Το Σεριφάτο πάντως χωρίς να αγχωθεί, με περίσσια ψυχραιμία και τη βοήθεια του κόσμου, κατάφερε να αντιδράσει εκ νέου, παίρνοντας εν τέλει εύκολα τη μεγάλη νίκη και πιο ιστορική μέχρι την επόμενη, με 31-26.
Έτσι λοιπόν, το Σεριφάτο κατάφερε να κλείσει με τον πιο ιδανικό τρόπο τη χρονιά, παραμένοντας στα μεγάλα… σαλόνια της ελληνικής χειροσφαίρισης. Τέλος, να σημειωθεί, πως τόσο πριν, όσο και μετά το παιχνίδι, η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή, με τους αιγιώτες φιλάθλους να επιβραβεύουν τους αθλητές της Αιγιώτικης ομάδας με το πιο… ζεστό τους χειροκρότημα.
Πεντάλεπτα: 3-2, 6-6, 8-7, 12-8, 13-10, 16-13, 17-15, 20-19, 25-20, 26-24, 28-25, 31-26.

Δίλεπτες: Σεριφάτο 3, Φίλιππος Βέροιας 7.
Πέναλτι: Σεριφάτο 3/5, Φίλιππος Βέροιας 1/1.

Σεριφάτο (Τούρκια): Νομικός 5, Τσεύλικος 5, Φάμπατς 1, Μπαλωμένος, Σαμαράς 5, Στούμπης 3, Μαγκαφουράκης, Στόσιτς 8, Κολοκυθάς, Μπεκιάρης, Κμπιλασβίλι 4, Ζάτσε, Γιούπης, γκιώνης.

Φίλιππος Βέροιας(Σεϊρεκίδης): Μιχαηλίδης, Δόμπρης 6, Ψωμιάδης, Χαραλαμπίδης 4, Τριανταφυλλίδης 6, Μπουκοβίνας, Σαράφης, Αποστολίδης 2, Κωσταράκης, Βραζάλιτσα 4, Παπαδόπουλος 4, Γαλανίδης.

Φωτορεπορτάζ:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ