Οι «μελανόλευκοι» αντιμετώπισαν εκτός έδρας την ομάδα του Καματερού και επικράτησαν με σκορ 30-25, με τους «Αιγιώτες» να δείχνουν σε ακόμα ένα ματς ότι βρίσκονται στο σωστό… δρόμο για τον αγώνα-τελικό που θα πραγματοποιηθεί σε επτά ημέρες από σήμερα. Φυσικά, τα φιλικά παιχνίδια πραγματοποιούνται για τους προπονητές αλλά και για τους αθλητές, ώστε να … φύγουν από τη μονοτονία των σκληρών προπονήσεων.
Πάντως, όπως προείπαμε, και σε αυτό το παιχνίδι το Σεριφάτο έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, δίνοντας αισιόδοξα «μηνύματα» εν όψει του τελικού με τη Δράμα΄86 ενώ παράλληλα δίνει την δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας να δοκιμάζει παίκτες και σχήματα, τα οποία θα είναι και αυτά που θα πορευτούν οι «μελανόλευκοι».
*Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό για την Αιγιώτικη ομάδα είναι, αύριο(3/10/2016) και ώρα 20:00, με αντίπαλο τον νεοφώτιστο Άρη Νικαίας, στο κλειστό γήπεδο της Ηλιούπολης.
Σεριφάτο(Χατζηκωνσταντίνου): Μαγκαφουράκης, Μανούσος, Μπεκιάρης, Γιούπης, Κολοκυθάς, Ζάτσε, Νομικός, Χατζηκωνσταντίνου, Αναγνώστου, Φάμπατς, Μούγιτς, Στόσιτς, Στούμπης και Κάντζης (υπό-δοκιμή).
Εν τω μεταξύ σήμερα το βράδυ στις 20:00, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, είναι προγραμματισμένος να γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι η ομοσπονδία έκανε γνωστή και την ώρα που θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ , στις 10 Σεπτεμβρίου. Το Σεριφάτο λοιπόν, θα αντιμετωπίσει τους Δραμινούς στις 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, στο 2ο ΔΑΚ Κατερίνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ