Το μεγαλύτερο παιχνίδι… μέχρι το επόμενο δίνει αύριο στις 18:00 το Σεριφάτο, που υποδέχεται τον Φοίβο Συκεών για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «μελανόλευκοι», που προέρχονται από τον «χρυσό» βαθμό στην Πυλαία(23-23), θέλουν μόνο τη νίκη, η οποία αν επιτευχθεί θα τους δώσει… αέρα τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα με νίκη αύριο, είναι πολύ πιθανό να αυξήσει την διαφορά του, εκτός από τον Φοίβο, με την Πυλαία και τον Αερωπό Έδεσσας αφού η ήττα είναι πολύ πιαθνή για τις ανταγωνίστριες ομάδες. Και αυτό, διότι η μεν Πυλαία φιλοξενείται από τον Πανελλήνιο και ο δε Αερωπός από τον ΠΑΟΚ.

Αλλά αυτό που προέχει για την Αιγιώτικη ομάδα είναι το δικό της παιχνίδι και να καταφέρει να πάρει τη σημαντική νίκη, που ουσιαστικά είναι μισή… παραμονή. Το Σεριφάτο διαθέτει την ποιότητα για να επικρατήσει, ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι στο πολύ καλό υπάρχον ρόστερ που διαθέτει η Αιγιώτικη ομάδα, έχουν προστεθεί δύο πολύ μεγάλα ονόματα της ελληνικής χειροσφαίρισης, αυτά του Νίκου Σαμαρά και του Σπύρου Μπαλωμένου. Δύο αθλητές που αναμένεται να βοηθήσουν πολύ τους Αιγιώτες για να πετύχουν το στόχο του, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στα μεγάλα… σαλόνια του αθλήματος.

Το μόνο που χρειάζεται η ομάδα του Αιγίου είναι η στήριξη του φίλαθλου κόσμου της για ακόμα μία φορά και ακόμα πιο μαζικά, από την οποία σίγουρα θα… αντλήσει δύναμη για να φτάσει πολυπόθητη κατάκτηση της νίκης.

 Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Σεριφάτο – Φοίβος Συκεών (18:00)

ΠΑΟΚ- Αερωπός Έδεσσας (18:00)

Πανελλήνιος ΓΣ- ΑΕΣΧ Πυλαίας (18:00)

Διομήδης Άργους- Άρης Νίκαιας (18:00)

Φίλιππος Βέροιας- ΑΣΕ Δούκα (18:00)

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.- ΑΕΚ (18:30)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ