Το Σεριφάτο πυροδότησε τη μεταγραφική… βόμβα του Ιανουαρίου, προσθέτοντας στο ρόστερ του τον πολύπειρο διεθνή δεξί εξτρεμ, Νίκο Σαμαρά. Οι «μελανόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν στην Handball Premier και το δείχνουν με πράξεις, αφού απέκτησαν έναν παίκτη που θα βοηθήσει πολύ στην υπόθεση παραμονής. Ο Νίκος Σαμαράς είναι γεννημένος  στην Βέροια, στις 5 Αυγούστου του 1978 και με το χάντμπολ ασχολήθηκε από την ηλικία των 13 χρόνων. Όπως έχει πει και σε παλαιότερη συνέντευξη του, οι άνθρωποι που τον στήριξαν και τον βοήθησαν ήταν ο τότε προπονητής του, Μοδέστος Ποζιάδης και μετέπειτα ο Νίκος Μάντζος, ο οποίος τον καθιέρωσε στην αντρική ομάδα του τότε σωματείου. Ο πολύπειρος αθλητής πλέον του Σεριφάτο, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων , στις Γ.Ε.Β. (Γυμναστική Ένωση Βέροιας), στον Πανελλήνιο, στην Γερμανική Stralsund και στον Διομήδη, ενώ  έχει φορέσει, όπως προείπαμε και τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας.  Μάλιστα, σε παλιά ερώτηση για την ομάδα του Πανελληνίου, ο Νίκος Σαμαράς είχε απαντήσει πως: «Στον Πανελλήνιο γαλουχήθηκα και έζησα όλα όσα θα μπορούσα να ζήσω. Είναι κομμάτι της ζωής μου και της καριέρας μου συνολικά». Επίσης, στην ίδια συνέντευξή του, μίλησε για την καλύτερη και για την χειρότερη αθλητική του στιγμή, λέγοντας χαρακτηριστικά : «Η καλύτερη στιγμή μου ήταν η 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και η χειρότερη όταν ΔΕΝ συμμετείχα στην Ολυμπιακή Ομάδα.», ενώ αγαπημένος του παίκτης από την Ευρώπη όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν είναι ο Χάνσεν της Εθνικής Δανίας.
Ο Νίκος Σαμαράς πριν λίγες ημέρες έδωσε συνέντευξη στην ΕΡΑ – sport, όπου ουσιαστικά έκανε γνωστή και τη μεταγραφή του στην Αιγιώτικη ομάδα.

Το Σεριφάτο λοιπόν πραγματοποίησε μια προσθήκη, η οποία θα το βοηθήσει πολύ εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος και φυσικά θα το ανεβάσει επίπεδο, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στα «σαλόνια» της Handball Premier1.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ