Το Σεριφάτο , έπειτα από την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, φιλοξενεί τον Διομήδη Άργους, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι, όπως και το κυρίως μενού αυτής της αγωνιστικής,  θα διεξαχθεί το Σάββατο, στις 18:00. Οι «μελανόλευκοι», που μετρούν τρεις νίκες και τρεις ήττες στο πρωτάθλημα, με την μέχρι τώρα πορεία τους να κρίνεται απόλυτα επιτυχής, έχουν τις δυνατότητες για να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη, η οποία εκτός από βαθμολογική συγκομιδή, θα είναι και νίκη ψυχολογίας εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Και αυτό γιατί οι Αιγιώτες θα αντιμετωπίσουν την πιο επιτυχημένη ομάδα του αθλήματος, αφού εκτός από τα πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει οι «λύκοι»  ,έχουν  στεφτεί Κυπελλούχοι Ευρώπης, όντας η μοναδική ελληνική ομάδα που το έχει καταφέρει, διαφημίζοντας με το καλύτερο τρόπο το άθλημα στην ελληνική επικράτεια.

Όπως λοιπόν γίνεται κατανοητό, μπορεί η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ να είναι τα μεγάλα « brand name» στην κατηγορία, αλλά οι «λύκοι» είναι η ομάδα που στο χώρο της χειροσφαίρισης έχουν το μεγαλύτερο όνομα και την πιο βαριά φανέλα.

Φέτος, οι «Λύκοι» δεν έχουν κάνει καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα και θέλουν να κάνουν μια καινούργια αρχή στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με τους Αιγιώτες. Να σημειωθεί, πως το Σεριφάτο και ο Διομήδης Άργους είναι ισόβαθμοι στους 6 βαθμούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ