Μπροστά σε περίπου 250 θεατές η ομάδα του Τάσου Ιωαννίδη (που παρουσιάστηκε ξανά με το σύστημα 3-5-2) κατάφερε να κρατήσει το 0-0 μέχρι το 56ο’ λεπτό , όταν ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού Ανδρέας Σταματής βρήκε τη μπάλα στη μικρή περιοχή και έπειτα από γύρισμα την έστειλε στα δίχτυα. Οι Μελανόλευκοι προσπάθησαν καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα να μπουν στα αντίπαλα καρέ αλλά όσο περνούσε ο χρόνος, η κόπωση των ποδοσφαιριστών γινόταν όλο και πιο έντονη και έτσι στο 64′ ο Ισπανός Κριστέτο έπειτα από ένα δυνατό σουτ μέσα στη περιοχή έγραψε το τελικό 0-2. Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο καθώς η κατοχή της μπάλας κινούταν κυρίως στο κέντρο του γηπέδου, ενώ και οι δύο ομάδες κατά τη διάρκει του 2ου ημίχρονου αλλάξανε ολόκληρη την ενδεκάδα.

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ βράβευσε το συγκρότημα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ για τα 90 χρόνιας ιστορίας της ομάδας του Αίγιου.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: (Τάσος Ιωαννίδης) Παπατολίκας, Καραγκούνης, Τερζής, Κανταρτζής, Κυριλλίδης, Κωστίκος, Κραγιόπουλος, Σαμανίδης, Κατσιαμητας, Παραφέστας, Κοκονόζι.

Αγωνίστηκαν και οι Τοπουζλής, Λαζαρίδης, Καρτσαμπάς, Κτιστόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος, Γκουντρουμπής, Τουλίκας, Καταχιώτης, Γούτσιος, Τουλκερίδης.

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: (Μπαξεβάνος) Πολίτης, Ρέλλας, Σμίλτος, Στίκας, Κοντοχήστος, Γκούμας, Γαβριηλιδης, Κριστέτο, Γκούφας, Σκαρτσίλας, Σταματής.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Τσάπαλος, Τσερκέζος, Μπρούς, Κόκκορης, Βατουσιάδης, Σακελλάρόπουλος, Κανάϊς, Μπίτρας.

Δεν αγωνίστηκαν οι : Παπαχρήστος, Αθανασίου ( τραυματίες), Γεωργακόπουλος, Αρναρέλλης, Παπαδημητρακόπουλος, Τσουρής, Βλάχος.

Πηγή: https://pierikosnews.blogspot.gr/

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ