Επιτέλους !!! Χρειάστηκε να περάσουν 15 ολόκληρα χρόνια για να βρεθεί πλέον η δημοτική αρχή που θα  ολοκλήρωνε ένα έργο που είχε δημιουργηθεί για τους κατοίκους της Αιγιάλειας ,  αλλά κάτω από την αδιαφορία των προηγουμένων δημοτικών παραγόντων παρέμενε όχι μόνο κλειστό, αλλά είχε γίνει τόπος λεηλασίας καθώς πολλά μηχανήματα είχαν κλαπεί, και η ο χρόνος είχε  αφήσει τη φθορά του σε όλο το χώρο.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου κυρίου Θανάση Παναγόπουλου και άξιους συμπαραστάτες του

Τους 2 προέδρους του νομικού προσώπου στο τομέα του αθλητισμού κυρίους Περικλή Παπαγιαννακόπουλο και Χρήστο Σπηλιωτόπουλο  και με χρήματα που βγήκαν από το ταμείο του Δήμου, έγιναν οι κατάλληλες παρεμβάσεις σε όλους τους χώρους (εξωτερικούς και εξωτερικούς), και πλέον ο χρονος μετρά αντίστροφα για την επίσημη λειτουργία του.

Αυτή φυσικά όπως είπε ο κύριος Σπηλιωτόπουλος προορίζεται για τον ερχόμενο Μάρτιο καθώς πρόθεση της δημοτικής αρχής στο ξεκίνημα το κολυμβητήριο θα λειτουργεί για διάστημα 6 μηνών  (Μάρτιος – Σεπτέμβριος) που τα έξοδα λειτουργίας θα είναι πολύ λιγότερα για την θέρμανση της πισίνας.

Μέχρις στιγμής έχουν δαπανηθεί 42,000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημίων ενώ για να ολοκληρωθούν όλες οι παρεμβάσεις και το κολυμβητήριο να είναι πλέον έτοιμο να λειτουργήσει θα χρειαστούν άλλες 35,000 ευρώ που και αυτά θα καλυφθούν εξολοκλήρου από δημοτικους πόρους.

Τα έξοδα λειτουργίας θα είναι περίπου 60 εώς 70,000 ευρώ το χρόνο και θα καλύπτονται από συνδρομή που θα καταβάλει ο κάθε ενδιαφερόμενος που θα θέλει να το χρησιμοποιήσει είτε σαν απλός πολίτης είτε σαν σύλλογος.

Αξίζει να τονίσουμε οτι ο χώρος πλεόν φυλάσσεται με κάμερες ασφαλείας, ενώ λειτουργεί και ο φωτισμός όλου του αθλητικού κέντρου

Στη παρουσίαση που έγινε σημερα το μεσημέρι στα τοπικά ΜΜΕ παρών ήταν ο δήμαρχος Αιγιάλειας κος Θανάσης Παναγόπουλος, ο πρόεδρος του νομικού προσώπου κύριος Χρήστος Σπηλιωτόπουλος και άλλοι δημοτικοί παράγοντες

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ