Πήρε μπρος ο Πανσερραϊκό, που πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, με… θύμα αυτή τη φορά την Καλλονή, της οποίας και επικράτησε με 3-1.

Τα «λιοντάρια» ήταν καλύτερα από την αρχή του αγώνα και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα άνοιξαν το σκορ με τον Γκούρτσα. Και με την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Ρούτσης βρήκε και αυτός δίχτυα, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στους Σερραίους. Ενδιάμεσα, οι φιλοξενούμενοι είχαν κάνει και αναγκαστική αλλαγή στον τερματοφύλακά τους, με τον Παπαδοπόπουλο να παίρνει τη θέση του Μανιάτη. Στην επανάληψη, η Καλλονή μείωσε σε 2-1 με τον Σισέ, αλλά ο Ρούτσης είχε… απάντηση, γράφοντας στο 77′ το 3-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Διαιτητής ήταν ο Ευάγγελος Κιοτζένης (Ξάνθης), με βοηθούς τους Αϊχάν Χούσκογλου (Θράκης) και Σπυρίδων Βασιλόπουλο (Θράκης), ενώ τέταρτος ήταν ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας).

Κίτρινες: 90+1’ Κάκκο

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Σιάκκας (82’ Παναγιωτίδης), Γαβριηλίδης (83’ Παπατζίκος), Τσιμίκας, Ρούτσης (80’ Τάντιτς), Κάκκο, Γκούρτσας.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης (37’ Παπαδόπουλος), Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Γιώργου, Λίταινας (69’ Ελευθεριάδης), Σβόγιτς, Τριανταφύλλου, Σισέ, Αγριμάκης.

Γιώργος Κρανιώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ