Τη στήριξή του στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Μπούρμπο εξέφρασε το ΔΣ του Ερασιτέχνη Αναγέννηση Καρδίτσας και τόνισε ότι «λάθη δεν κάνει μόνον αυτός που δεν προσπαθεί». Είναι σαφές πως όσοι βρίσκονται κοντά στην Αναγέννηση Καρδίτσας θέλουν να παραμείνει στην ομάδα ο πρόεδρος της ΠΑΕ και το δείχνουν με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του περί αποχώρησης μετά το ματς με τα Τρίκαλα. Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΑΣ αναφέρει: «Υπάρχει ένα σύνθημα που χρησιμοποιείται από τους φιλάθλους όλων σχεδόν των αθλητικών συλλόγων το οποίο στην περίπτωσή μας είναι :

ΑΣΑ στα εύκολα Αναγεννησάρα στα δύσκολα…

Αυτό μας παραπέμπει σε μια ερμηνεία: Συμπαράσταση στο σύλλογο ΠΑΝΤΑ.

Εμείς ως ΔΣ του Ερασιτέχνη Αθλητικού Συλλόγου Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 γνωρίζουμε από δύσκολα .

Για το λόγο αυτό λοιπόν δηλώνουμε παρόντες και Αναγεννησάρα στα δύσκολα!

Η προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ (μην ξεχνάμε ότι το Πρωτάθλημα είναι μακριά από τη λήξη του 8 αγωνιστικές) προς το παρόν είναι εντός των πλάνων, δηλαδή παραμονή της ομάδας στο δεύτερο στην τάξη Εθνικό Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα, για 5 συνεχή χρονιά !

Ρεκόρ όλων των εποχών για το Σύλλογο !!!

Η προσπάθεια του Προέδρου της ΠΑΕ ενδεχομένως να περιλαμβάνει λάθη.

Λάθος όμως ΔΕΝ κάνει ΜΟΝΟΝ αυτός που ΔΕΝ προσπαθεί.

Ο κ Μπούρμπος όμως προσπαθεί.

Είμαστε σίγουροι ότι στο μυαλό του δεν είναι το κακό του Συλλόγου, αλλά η βέλτιστη τελική εικόνα που μπορεί να υπάρξει, μέσα από τις δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε στις μέρες μας.

Αυτό το γεγονός δεν αναιρεί το δικαίωμα κριτικής με την αγνότητα και την αγάπη προς το σύλλογο , αλλά ταυτόχρονα δεν επιτρέπει και την ανάπτυξη υπερβολικά κακόβουλων και υβριστικών συμπεριφορών προς πρόσωπα και καταστάσεις.

Άλλωστε ο Πρόεδρος δεν παίζει μπάλα μόνος του .

Υπάρχουν αν δεν κάνουμε λάθος 22 έως 25 άνθρωποι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ …».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ