Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» κάνει γνωστό πως από σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου, τίθενται προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας που περιλαμβάνουν τους 17 εντός έδρας αγώνες τής ομάδας για το φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν (και) στο χώρο τού ποδοσφαίρου, οι τιμές παρέμειναν ιδιαίτερα προσιτές, σε μία προσπάθεια να συνεχίσει ο κόσμος να «αγκαλιάζει» την ομάδα που του προσέφερε μεγάλες χαρές τα τελευταία χρόνια, αγωνιζόμενη στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία τού επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

Θύρες 1 και 4: 100 ευρώ

Θύρα 3: 120 ευρώ

V.I.P.: 200 ευρώ

V.V.I.P.: 300 ευρώ

Γυναικεία: 50 ευρώ

Οι θέσεις των κατόχων εισιτηρίων V.I.P. θα βρίσκονται στην κερκίδα των επισήμων, στο κεντρικό σημείο της οποίας θα υπάρξει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους κατόχους των εισιτηρίων V.V.I.P. Οι δεύτεροι (δηλ. οι κάτοχοι εισιτηρίου V.V.I.P.) θα μπορούν, με την επίδειξη της κάρτας τους, να απολαμβάνουν υπηρεσίες  – προσφορές από το κυλικείο τού δημοτικού σταδίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι ανεξαιρέτως οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα τυγχάνουν εκπτωτικών προνομίων από επιχειρήσεις τού Αιγίου, γεγονός που μειώνει ακόμη περισσότερο την –έτσι κι αλλιώς χαμηλή– αρχική τους τιμή.

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ (Ανδρονοπούλου 4, πρώτος όροφος, εργάσιμες ημέρες από 10π.μ. έως 2μ.μ.) και από τα μέλη τής διοίκησης.

Στο νέο ξεκίνημα του Παναιγιαλείου καλούμε όλους τους φιλάθλους να δείξουν για ακόμη μια φορά την αγάπη τους στο σύλλογο, στηρίζοντας έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ