Τη «Θύρα 2Α» θα καταλάβουν τελικά όσοι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου θα μεταβούν μεθαύριο (Κυριακή) στο στάδιο της Αγυιάς Πάτρας, προκειμένου να ενισχύσουν τη «Μαύρη Θύελλα» στον αγώνα που δίνει με την ομάδα της Παναχαϊκής, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League 2017-2018.


Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο, παρουσία εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ, της ΕΛ.ΑΣ. και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.), με σκοπό τη λήψη των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης.
Όπως έγινε γνωστό από την γηπεδούχο ομάδα, οι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου, προκειμένου να διευκολυνθούν, θα μπορούν να προσέρχονται στο γήπεδο διαμέσου των οδών Αγίας Σοφίας και Έλληνος Στρατιώτου. Ακολούθως, θα προμηθεύονται τα εισιτήριά τους ΜΟΝΟ από το εκδοτήριο της Θύρας εισόδου τους στο γήπεδο, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Καρπασίας (δεξιά της κεντρικής εισόδου). Θα καθίσουν στον προκαθορισμένο χώρο που ήδη έχει διαμορφωθεί για τους φιλοξενούμενους, ο οποίος βρίσκεται πάνω από το κυλικείο του γηπέδου.
Το εκδοτήριο θα ανοίξει δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 3μ.μ., και τα εισιτήρια στη συγκεκριμένη Θύρα θα κοστίζουν 10 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ