Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται αύριο, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, τον Παναιγιάλειο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ΠΑΕ της «ελαφράς ταξιαρχίας» ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης της για την διάθεση των εισιτηρίων. Οι τιμές ανέρχονται στα 10 και 15 ευρώ και στα 5 για μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες και ανέργους.

Όσον αφορά τους φιλάθλους του Παναιγιάλειου, θα φιλοξενηθούν στη θύρα 2 , ενώ η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

«Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο, (Παρασκευή, 25/11/2016, 15:00) για την 3η αγωνιστική ημέρα, του πρωταθλήματος της Football League, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 13:00. Για τους φίλους της ομάδας μας θα λειτουργήσουν οι Θύρες 5, 6 και 7 του γηπέδου. Οι φίλοι του Παναιγιάλειου που θα βρεθούν μεμονωμένα στο γήπεδο θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 2. Εκδοτήριο εισιτήριων θα λειτουργεί στη Θύρα 1 (τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ).

Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας.

Τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα

Κανονικό μειωμένο*

Θύρα  5-6  15 ευρώ

Θύρα  7  10 ευρώ

Θύρα 4   5 ευρώ

Θύρα 2 (Φιλοξενούμενοι) 10 ευρώ
* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους με την επίδειξη των απαραίτητων ταυτοτήτων και καρτών.

Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνεται από τη Θύρα 7.

Εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργήσει στην είσοδο της Θύρας 7.

Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από τη Θύρα 6.»

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ