Την ένδοξη ιστορία τής «Μαύρης Θύελλας» που φέτος γίνεται 90 χρόνων θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά οι Αιγιαλείς (και όχι μόνο) από αύριο, Σάββατο, μέχρι και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στην έκθεση φωτογραφίας – τροπαίων – λαβάρων που με πολύ μεράκι δημιούργησαν οι διοικήσεις τού Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου και της ΠΑΕ στο ισόγειο του αρχοντικού Παναγιωτόπουλου, επί της οδού Μητροπόλεως. 

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 25 Φεβρουαρίου ο Παναιγιάλειος συμπληρώνει 90 χρόνια ιστορίας και παρουσίας του στον ποδοσφαιρικό χάρτη τής Ελλάδας. Με αφορμή τα 90ά του «γενέθλια», η διοίκηση του Ερασιτέχνη, σε συνεργασία με την ΠΑΕ, δημιούργησε τη συγκεκριμένη έκθεση, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να «ταξιδέψει» στο χρόνο με την αγαπημένη μας ομάδα!
Κατόπιν σχετικού αιτήματός μας που έκανε δεκτό η δημοτική αρχή, η συγκεκριμένη έκθεση θα φιλοξενηθεί στο αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, εκεί όπου στεγάστηκαν τα πρώτα γραφεία τού συλλόγου μας,
Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της αύριο Σάββατο (10π.μ.), θα λειτουργεί καθημερινά (10 το πρωί με 1το μεσημέρι και 6 το απόγευμα με 9 το βράδυ) έως την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και θα μπορούν να την επισκέπτονται όσοι το επιθυμούν, φυσικά δωρεάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ