Με μεσημεριανή προπόνηση επί… κρητικού εδάφους αυτή τη φορά και συγκεκριμένα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο (στην τοποθεσία “Σκαφιδαρά” του δήμου Γαζίου), ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι στο “Γεντί Κουλέ”, όπου φιλοξενείται από τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος της Football League.
Οι ποδοσφαιριστές μας, έπειτα από το απαραίτητο χαλαρό τρέξιμο, επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, με τον Λεωνίδα Βόκολο να τονίζει καθ’ όλη τη διάρκειτα της προπόνησης τον βαθμό επικινδυνότητας τής αυριανής αναμέτρησης κόντρα σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και που διαθέτει πληθώρα παικτών οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο.
Μετά την προπόνηση η αποστολή επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει από τα ξημερώματα, ενώ το σημερινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 7μ.μ. με ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού των αυριανών αντιπάλων μας από τον 46χρονο “μελανόλευκο” τεχνικό.
Τέλος, η διοίκηση της “ΠΑΕ Παναιγιάλειος” επιθυμεί να ευχαριστήσει την “ΠΑΕ ΟΦΗ” για την άψογη μεταξύ μας συνεργασία που έχει αναπτυχθεί και για την παραχώρηση του γηπέδου στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, όπου η ομάδα μας πραγματοποίησε τη σημερινή της προπόνηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ