Σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikoskosmos.com ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναιγιάλειο, με σκοπό την απόκτηση 18χρονου τερματοφύλακα, Βασίλη Αθανασίου, ο οποίος αν αποκτηθεί θα πλαισιώσει την ομάδα νέων.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ο λόγος για τον Βασίλη Αθανασίου ο οποίος από πέρσι αγωνίζεται στον Παναιγιάλειο και έχει συμβόλαιο για ακόμα 2 χρόνια με την ομάδα του Αιγίου. Ο Β. Αθανασίου γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1999 και ξεκίνησε να αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στη Θύελλα Αιγίου. Μόλις πέρσι υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και παρ’ότι ήταν τρίτος στην ιεραρχία των κίπερ της αιγιώτικης ομάδας κατάφερε να γράψει δύο συμμετοχές. Πριν μερικές εβδομάδες άνθρωποι της Ιταλικής Πεσκάρα που τον παρακολουθούσαν καιρό τον κάλεσαν να συμμετάσχει σε δοκιμαστικά της ομάδας τους. Ο νεαρός κίπερ εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του και έπεισε τους Ιταλούς να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Παναιγιάλειο για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του. Η ομάδα του Αιγίου αποδείχθηκε σκληρός διαπραγματευτής και δεν δέχθηκε να ξεπουλήσει το πιο σημαντικό περιουσιακό της στοιχείο.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του panathinaikoskosmos.com ο Τάκης Φύσσας βρίσκεται σε συζητήσεις με ανθρώπους της Αιγιώτικης ομάδας καθώς θεωρεί τον Αθανασίου ιδανικό για να πλαισιώσει τον Βασίλη Ξενόπουλο στην ιεραρχία των κίπερ της ομάδας νέων του Παναθηναϊκού. Η επιθυμία του παίκτη είναι δεδομένη, μένει να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις των μελανόλευκων.

Πηγή: panathinaikoskosmos.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ