Βαζάκας: «H Οδύσσεια για μας συνεχίζεται. Θέλαμε πολύ το παιχνίδι, να πλησιάσουμε, αλλά όπως βλέπετε το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Οι ομάδες είναι όλες στο ίδιο επίπεδο. Ο Παναιγιάλειος είναι καλή ομάδα, αυτό που είδα. Το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στημένες φάσεις, εκεί έχουμε ένα πρόβλημα. Μεσοαμυντικά είμαστε πολύ καλά, αλλά μπροστά παρουσιάσαμε πρόβλημα. Πιστεύω ότι με τον χρόνο θα το λύσουμε κι αυτό.

Για το ματς, θα μπορούσε από ό,τι μου είπαν να δώσουν ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Αν δινόταν θα είχαμε διαφορετική κατάληξη στο παιχνίδι. Δίκαιο ήταν, πάντως, το αποτέλεσμα. Έχουμε μεγάλο δρόμο. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους και όπως είπα πιστεύω να δικαιωθούμε. Είμαστε μια ομάδα που έχει πολλές ψυχές. Η δική μας η ψυχή να βγει, πιστεύω να δικαιωθούμε».

 

Για τη συμμετοχή του Τσούπρου στην επίθεση:

«Ο Τσούπρος είναι στόπερ. Είναι μία λύση, γιατί ο Παναιγιάλειος είναι κοντή ομάδα. Είδατε ότι το πάλεψε. Δεν ήταν το πρόβλημα μόνο το ύψος. Δεν είχαμε καλά χτυπήματα. Λύση στο γκολ θέλουμε να βρούμε. Εκεί θα δουλέψουμε. Η ομάδα είναι σφιχτή, δουλεύει πολύ καλά. Τα παιδιά είναι παλικάρια. Έδωσαν το 100%. Όταν «καίει» η μπάλα μετράς το καθένα. Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά στο τέλος θα τα καταφέρουν».

Για την πρόσληψή του στην Ελευσίνα και τον στόχο της παραμονής:

«Ήταν να κλείσω αλλού, αλλά λόγω της σχέσης που έχω με τους αδερφούς Δημόπουλους, οι οποίοι ήρθαν και με ζήτησαν, εγώ πάω εκεί που με ζητάνε. Ξέρω πολύ καλά την κατηγορία. Είδα τι υλικό έχει, ξέρω ότι είναι δύσκολα. Αλλά αν σωθεί η ομάδα θα είναι σα να παίρνει δύο πρωταθλήματα. Ο καλός προπονητής δεν πρέπει να κοιτά μόνο το σίγουρο. Θα πας και ψηλά, θα πας και χαμηλά. Πιστεύω ότι το ρίσκο θα με δικαιώσει. Στο τέλος θα δικαιωθώ και με την παρουσία που θα έχει η ομάδα και με τα αποτελέσματα. Δύσκολα θα μας κάνουν ευκαιρία οι αντίπαλοι. Αν λύσουμε το θέμα του γκολ, θα είναι διαφορετική η ομάδα στη διάρκεια».

Για το πρωτάθλημα:

«Υπάρχουν πέντε ομάδες που έβαλαν λεφτά. Οι άλλες είναι ευνοήτο ότι δεν βάζουν. Η φετινή κατηγορία παρουσιάζεται σαν παρακμή. Τη χρονιά 2010-11, ήταν ομάδες μεγαθήρια και παίχτηκε η άνοδος μέχρι τελευταία αγωνιστική. Τώρα, βλέπεις τους πέντε, ο ΟΦΗ είναι μακριά και δύσκολο να πλησιάσει, τα Τρίκαλα είναι η απογοήτευση στο φετινό πρωτάθλημα και καταλαβαίνετε τι θα γίνει φέτος. Οι άλλες ομάδες δεν πήγαν όπως έπρεπε και είναι ένα πρωτάθλημα που δεν βοηθά στο ποδόσφαιρο.

Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Οι υγιείς οι ομάδες θα πάρουν αυτό που ζητάνε τόσα χρόνια, την άνοδο. Αν δεν αλλάξει η οργάνωση, να βοηθήσει η πολιτεία, του χρόνου θα είναι ακόμα χειρότερα. Οι διοικήσεις να βρουν τρόπους να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο, γιατί μαθηματικά το οδηγούν στην καταστροφή. Του χρόνου δεν θα βρεθούν ούτε οι Δημόπουλοι, ούτε ο Ρέλλας, ούτε αυτοί που θα πληρώσουν αν δεν έχουν βοήθεια. Ποιος θα παίξει ποδόσφαιρο; Ούτε λύση είναι να πάει στο Ερασιτεχνικό και η Β’ Εθνική. Βλέπετε τι γίνεται στη Γ’ Εθνική. Πρέπει να αναθεωρήσουν πολλά και να βοηθηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ