Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν ότι ο έμπειρος τεχνικός θα παραμείνει στο τιμόνι για τα επόμενα τρία χρόνια . «Έμεινα στο σπίτι μου», δήλωσε ο 46χρονος τεχνικός.

Τέλος στο σίριαλ… Ο Νίκος Παπαδόπουλος, παρά τις προτάσεις και τις επαφές που είχε, αποφάσισε να συνεχίσει στον ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν το πρωί της Δευτέρας (19/6) ότι ο έμπειρος τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και για την επόμενη τριετία, με την ελπίδα να την ξαναφέρει εκεί που της αξίζει.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν ήδη ξεκινήσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Ο 46χρονος τεχνικός είχε την προηγούμενη εβδομάδα συναντηθεί και με τον Θοδωρή Καρυπίδη για να αναλάβει τον Άρη και, παρά τη συγκρατημένη αισιοδοξία που υπήρχε στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε τελικά να παραμείνει στα… νότια.

Αναλυτικά: «Ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα παραμείνει στο τιμόνι του ΟΦΗ, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η συμφωνία με τον 46χρονο προπονητή επικυρώθηκε τη Δευτέρα (19/6) με τις υπογραφές των συμβολαίων, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του, έχουν ξεκινήσει τη δουλειά σε θέματα οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, μεταγραφές και προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με το Νίκο Παπαδόπουλο, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, “είναι μια συμφωνία με όραμα και κύριο στόχο την πλήρη αναδιοργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, από την πρώτη ομάδα, μέχρι και της υποδομές.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, εμπιστεύονται ένα προπονητή, ο οποίος αγαπάει το σύλλογο και έδειξε αποδεδειγμένα δείγματα γραφής στο διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας τη χρονιά που πέρασε.

Νίκο Παπαδόπουλε, το τιμόνι του ΟΦΗ, είναι στα χέρια σου για τα επόμενα τρία χρόνια, ώστε όλοι μαζί να δούμε την ομάδα μας εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται”».

Ευθύνη και χαρά για την παραμονή στο… σπίτι του

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο Παπαδόπουλος έκανε λόγο για παραμονή στο… σπίτι του, αναγνωρίζοντας την ευθύνη που τον βαραίνει.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Eίμαι χαρούμενος που θα μείνω για τα επόμενα τρία χρόνια στην ομάδα που θεωρώ σπίτι μου. Ξέρω την ευθύνη που έχω για να οδηγήσω την ομάδα εκεί που πρέπει. Όμως είμαι σίγουρος για τη δουλειά μου.

Θέλω να πω όμως ότι χωρίς την βοήθεια της διοίκησης, των συνεργατών μου και κυρίως του κόσμου, δεν θα μπορέσουμε να καταφέρουμε τίποτα. Για αυτό ζητάω τη στήριξη τους όλη τη χρονιά, για να υλοποιήσουμε το στόχο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιάννη Πολεμαρχάκη, αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο και τους μετόχους, για τη στήριξη στο πρόσωπο μου.

Να είναι σίγουροι ότι με αγάπη, δουλειά και γνώση, θα πάνε όλα καλά».

Πηγή:a-sports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ