«Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο για τη νίκη. Ακόμα και τώρα προσπαθώ να καταλάβω πώς χάσαμε. Να συνειδητοποιήσω μάλλον πώς χάσαμε αυτό το ματς και μου είναι πολύ δύσκολο. Ο μόνος τρόπος για να χάναμε το ματς ήταν να το βάζαμε μόνοι μας και αυτό έγινε. Είναι απίστευτα αρνητικά πράγματα που συμβαίνουν συνεχόμενα στην ομάδα μας. Παρόλα αυτά σε όλα τα ματς ως τώρα η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών είναι πολύ μεγάλη. Προσπαθούμε να κερδίσουμε δημιουργώντας ευκαιρίες όπως κάναμε και σήμερα. Φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου να σκοράρουμε. Αντί αυτού δεχτήκαμε ένα γκολ στο 93′. Τώρα, το πώς και το γιατί μπήκε το ξέρετε εσείς καλύτερα».

Αν η ομάδα του είχε παραταχθεί για την ισοπαλία:

«Σε όλα τα παιχνίδια ο Εργοτέλης παίζει για τους τρεις βαθμούς. Αυτό έκανε και σήμερα. Και αν δείτε τις ευκαιρίες του, θα δείτε ότι ήταν πολλές. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Πάντα για τη νίκη παλεύουμε. Το ίδιο κάναμε και τώρα απέναντι σε έναν αντίπαλο, που εκτός του ότι ήταν αμυντικά στημένος, έγιναν και πολύ σκληρά μαρκαρίσματα. Πόσες κίτρινες πήραν και πόσα φάουλ… Αυτές είναι φάσεις που μπορείς να δημιουργήσεις ευκαιρία».

Αν υπονοεί κάτι για το γκολ του Παναιγιαλείου:

«Το είδατε. Μόνοι μας το βάλαμε. Εσείς θα πείτε πώς μπήκε. Δεν συζητάμε για φάουλ στη φάση του γκολ».

Ο Κώστας Κυριακίδης είπε:

«Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο. Σε όλη τη διάρκεια πιστεύω πως ήμασταν πολύ καλύτεροι. Δεν μας άξιζε το αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτά που κάνουμε καθημερινά με το προπονητικό τιμ και να προσπαθήσουμε να φέρουμε νίκες στην ομάδα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ