Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του προηγούμενου καλοκαιριού από την διοίκηση των μελανολευκων   είχε ως στόχο και τις επόμενες σεζόν, γι’ αυτό και τα περισσότερα συμβόλαια που υπογράφτηκαν με παίκτες, είχαν χρονική διάρκεια μεγαλύτερη του ενός έτους.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, τόσο στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όσο και σε αυτή του Ιανουαρίου, ο Παναιγιάλειος προχώρησε στην απόκτηση… 32 ποδοσφαιριστών.

Από το φετινό ρόστερ του Παναιγιαλείου, μόλις εννέα ποδοσφαιριστών  τα συμβόλαια  λήγουν στις 30 Ιουνίου, ημερομηνία όπου τύποις ολοκληρώνεται η φετινή αγωνιστική περίοδος 2016/17. Από αυτά τα συμβόλαια να θυμίσουμε ότι έχουν ανανεώσει ήδη 2 παίκτες (Βλάχος, Μπρούς), ενώ ο Ιβάνκο έλυσε νωρίτερα το συμβολαιό του.

Αξίζει πάντως να υπενθυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος λύθηκαν πολλά συμβόλαια παικτών που είχαν αποκτηθεί από την ομάδα και είχαν χρονική διάρκεια μεγαλύτερη του ενός έτους.

Για την ακρίβεια, το δικαίωμα να μείνουν  ελεύθεροι αποκτούν από εκείνη τη μέρα κι έπειτα έχουν  οι Σκαρτσίλας, Ρέλλας, Μωυσίδης, Τσιλιγκίρης, Κρητικός, Τσουρής.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχουν  συμβόλαιο:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Αθανασίου, Τσάπαλος.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Παπαδόπουλος, Ντέμο, Στίκας.

ΜΕΣΟΙ: Τρίγκας, Βουτσιώτης,

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Γκούφας, Καζβιρόπουλος, Ταουσιάνης.

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Μπρούς, Βλάχος.

Ήρθαν: Βατουσιάδης (Ζευγολατιό), Σακκελαρόπουλος (Θύελλα Αιγίου)

ΕΦΥΓΑΝ: Ιβάνκο, Νταγκεστάνι, Τσότρας, Γκαραβέλης, Δινοβίτσης, Παναγιώτου, Ξόμπλιος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ