Παρελθόν αποτελεί για τον Παναιγιάλειο ο Δημήτρης Σανδραβέλης, έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια. Ο έμπειρος δεξιός μπακ και πρώην πλέον  αρχηγός των «μελανολεύκων» έκανε γνωστή την αποχώρηση του, από την ομάδα του Αιγίου, μέσω του λογαριασμού του στο facebook . Να θυμίσουμε ότι ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Λεωνίδα Βόκολου, ο οποίος του είχε δώσει φανέλα βασικού και στα επτά φετινά παιχνίδια, ενώ και πέρυσι μέσω της ψηφοφορίας του aigioallsports.gr για τον καλύτερο παίκτη της «Μαύρης Θύελλας», οι φίλαθλοι τον είχαν ψηφίσει – ανάμεσα σε καλούς και ικανούς ποδοσφαιριστές- mvp των «μελανολεύκων».

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Σανδραβέλη:

«Πριν από λίγο έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος 12 χρόνων για εμένα. Μέσα σε αυτό το διάστημα ένιωσα πάρα πολύ όμορφα συναισθήματα και τα περισσότερα από αυτά ήταν χαράς!

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσους μου στάθηκαν και ήταν δίπλα μου, την οικογένειά μου, τον κύριο Αντώνη Ρέλλα για την πολύτιμη βοήθειά του! Και πάνω από όλα τον φίλαθλο κόσμο του Αιγίου. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Τίποτα δεν τελείωσε! Ο Παναιγιάλειος θα είναι πάντα στην καρδιά μου και αυτό δεν θα αλλάξει. Σας ευχαριστώ πολύ όλους».

Το aigioallsports.gr εύχεται στο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Παναιγιάλειου, καλή επαγγελματική συνέχεια με υγεία και φυσικά… εις το επανιδείν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ