Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού αποτελεί ο Κώστας Ανυφαντάκης, με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας τους κοινή συναινέσει. Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ όμως και σύμφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου, η αιτία ήταν ένας προσωπικός λόγος που δεν άφηνε τον προπονητή να βρίσκεται συνεχώς στην Κομοτηνή.

Επιπρόσθετα σημειώνεται πως ο βοηθός του Ανυφαντάκη, θα ακολουθήσει αντίστοιχη πορεία με τον έμπειρο τεχνικό, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του επιτελείου αναμένεται να παραμείνουν κανονικά στα πόστα τους.

Η συνέχεια προμηνύεται δύσκολη για τον Πανθρακικό, ο οποίος εξετάζει αξιόλογες περιπτώσεις. Μάλιστα οι υπεύθυνοι θα προσπαθήσουν να κλείσουν άμεσα νέο προπονητή, καθώς θέλουν μέχρι την Παρασκευή (9/12) να έχει κλείσει το εν λόγω ζήτημα, για να μεταβούν ετοιμοπόλεμοι (με νέο προπονητή), στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στην Καλλονή την Κυριακή (11/12).

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου της Θράκης: «Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Κώστα Ανυφαντάκη.

Η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί θερμά τον κ. Ανυφαντάκη για τη συνεργασία που είχε μαζί του αυτούς τους μήνες και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του σταδιοδρομίας».

Πηγή:a-sports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ