Παρελθόν από τον Παναιγιάλειο αποτελεί ο Δημήτρης Σπανός και ο συνεργάτης του, Σωτήρης Βίνος. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Αιγιώτης τεχνικός  ήταν ήδη δυσαρεστημένος και προβληματισμένος από την αρνητική τροπή που πήραν οι ανανεώσεις βασικών ποδοσφαιριστών. Εν τέλει, έπειτα και από την έλευση του από την Ρόδο, διοίκηση και Δημήτρης Σπανός διαπίστωσαν πως υπήρχε διάσταση απόψεων τόσο σε οργανωτικά όσο και αγωνιστικά ζητήματα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωσε της ΠΑΕ,  λύνοντας κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Διακοπή συνεργασίας με Δ. Σπανό και Σ. Βίνο

Ο πρόεδρος της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» Αντώνης Ρέλλας και ο προπονητής Δημήτρης Σπανός προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα, έπειτα από μεταξύ μας συζήτηση, διαπιστώθηκε πως υπήρξε διάσταση απόψεων τόσο σε οργανωτικά όσο και αγωνιστικά ζητήματα που αφορούν στην ομάδα μας. Έτσι, κοινή συναινέσει και με γνώμονα πάντα το καλό του Παναιγιαλείου, κρίθηκε επιβεβλημένη η διακοπή της συνεργασίας μας».
Σημειώνεται πως από την ομάδα αποχωρεί και ο συνεργάτης τού Αιγιώτη τεχνικού, Σωτήρης Βίνο.
Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ευχαριστεί τους Δημήτρη Σπανό και Σωτήρη Βίνο για τη συνεργασία και την προσφορά τους στην «Μαύρη Θύελλα» και τους εύχεται καλή συνέχεια στη μετέπειτα προπονητική τους καριέρα.”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ