Ανήμερα της «μαύρης» επετείου την Τετάρτη (8/2) και ο Πανσερραϊκός έστειλε το δικό του μήνυμα, κάνοντας λόγο για χρέος απέναντι στις ψυχές των 21 ανθρώπων που έφυγαν άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Όπως τονίζουν τα «λιοντάρια» ανάμεσα σε άλλα «χρωστάμε σε αυτές τις 21 ψυχές να δώσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε αυτό το πανέμορφο ΠΑΙΧΝΙΔΙ την ομορφιά και την χαμένη του χαρά πίσω».

Αναλυτικά το μήνυμα: «Τέτοια μέρα πριν 36 χρόνια γράφτηκε η μελανότερη σελίδα στο κακογραμμένο βιβλίο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. 20 φίλαθλοι της οικογένειας του Olympiacos FC και ένας της AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ χάθηκαν τόσο άδικα που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. 36 χρόνια μετά χρωστάμε σε αυτές τις 21 ψυχές να δώσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε αυτό το πανέμορφο ΠΑΙΧΝΙΔΙ την ομορφιά και την χαμένη του χαρά πίσω…είναι δικιά μας ευθύνη…ΟΛΩΝ ΜΑΣ… πολιτεία, παράγοντες, αθλητές, φίλαθλοι, δημοσιογράφοι.

Αλλιώς όλα αυτά τα στεφάνια που αφήνουμε κάθε χρόνο τέτοια μέρα το μόνο που κάνουν θα είναι να χτίζουν ένα βουνό υποκρισίας που μια μέρα θα μας πλακώσει όλους.

Συλλυπητήρια στις οικογένειες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ».

Το μήνυμά τους συνοδεύει το τραγούδι «Lonely Day» των «System of a Down».

Γιώργος Κρανιώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ